Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Hvala vam puno svima na savetima! Prihvatam ih i potrudiću se da ih ispunim... Samo imam mali probem sa vremenom ---> moram da spremam jbni prijemni za faks... Mislio sad da upišem medicinu, znači moram da se razvalim od hemije i biologije. Dođe mi da povraćam kad pomislim na to. Takođe, treba od sutra i sa treninzima na Drini da krenem - kajakaš sam(kao što se da videti po nicku :D ), pa smo tokom ovih ledenih dana imali zimsku pauzu. Iskreno, mnogo se radujem i jedva čekam da ponovo počnem da cepam!

2. Eto vidis Raider, zivot nije samo Vukajlija. . .

3. Ko je prvi gei (politička korektnos') vukajlije?

LDP Bojan?

Ima logike. :)

4. Da li svi moderatori imaju istoriju banovanja?

Ја имам и то позамашну за спем оперативних тема :)

5. E to bi voleo videti da mod banuje drugog moda!

6. Zezas?! A koga je banovao?

7. кога је баново?

8. Vidim da cu zbog baga da budem banovan! Verujem da necu biti prvi.

9. Kako sam čuo, valjda Kazana i to sa Zmiinog naloga, pošto on tad nije bio mod. Džela i Coakg su mnogo bolje upućeni u problematiku.

10. Коста је бановао Мр муна (тада је био мод) са разлогом да не јебе, а каизена са разлогом да има рупе у систему и све то са Змииног (тада била мод) налога.

11. Zmia dala Kostiću šifru, on ušo na njen profil i banovo kajzena.

Nastala opšta uzbuna na sajtu, kazan mislijo napali akeri i obori sait.

Kasnije Zmia razmodovana.

Kasnije Kostić umodovan.

Sačuvaj me bože a kajzena budale....

12. Kad je to bilo? Jeste da neko vreme od kada sam se registrovao nisam dolazio al opet me cudi da to nisam primetio.

13. E ludog li čoveka što iskoristi Zmijinu naivnost. A ja mislila da su zmije opasne.

14. Око 19. априла претпрошле године.

15. Око 19. априла претпрошле године.

Хахахахахаха, око 19. априла претпрошле године, у 17:43 минута... Мсм отприлике.
    Елем.

претпрошле године

Предуго боравим овде, дефинитивно.

16. E ludog li čoveka što iskoristi Zmijinu naivnost

Ja pročitao nevinost.

17. Sto vise citam postove na ovoj temi to mi sajt vise lici na venecuelansku seriju.

18. Sto vise citam postove na ovoj temi to mi sajt vise lici na venecuelansku seriju.

Ооооууу, немаш појма колико.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.