Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hvala vam puno svima na savetima! Prihvatam ih i potrudiću se da ih ispunim... Samo imam mali probem sa vremenom ---> moram da spremam jbni prijemni za faks... Mislio sad da upišem medicinu, znači moram da se razvalim od hemije i biologije. Dođe mi da povraćam kad pomislim na to. Takođe, treba od sutra i sa treninzima na Drini da krenem - kajakaš sam(kao što se da videti po nicku :D ), pa smo tokom ovih ledenih dana imali zimsku pauzu. Iskreno, mnogo se radujem i jedva čekam da ponovo počnem da cepam!
LDP Bojan?
Eto vidis Raider, zivot nije samo Vukajlija. . .
Ima logike. :)
Ја имам и то позамашну за спем оперативних тема :)
E to bi voleo videti da mod banuje drugog moda!
To je Kostić radio. :D
Zezas?! A koga je banovao?
кога је баново?
Vidim da cu zbog baga da budem banovan! Verujem da necu biti prvi.
Kako sam čuo, valjda Kazana i to sa Zmiinog naloga, pošto on tad nije bio mod. Džela i Coakg su mnogo bolje upućeni u problematiku.
Коста је бановао Мр муна (тада је био мод) са разлогом да не јебе, а каизена са разлогом да има рупе у систему и све то са Змииног (тада била мод) налога.
Zmia dala Kostiću šifru, on ušo na njen profil i banovo kajzena.
Nastala opšta uzbuna na sajtu, kazan mislijo napali akeri i obori sait.
Kasnije Zmia razmodovana.
Kasnije Kostić umodovan.
Sačuvaj me bože a kajzena budale....
Kad je to bilo? Jeste da neko vreme od kada sam se registrovao nisam dolazio al opet me cudi da to nisam primetio.
E ludog li čoveka što iskoristi Zmijinu naivnost. A ja mislila da su zmije opasne.
Око 19. априла претпрошле године.
Хахахахахаха, око 19. априла претпрошле године, у 17:43 минута... Мсм отприлике.
Елем.
Предуго боравим овде, дефинитивно.
Ja pročitao nevinost.
Sto vise citam postove na ovoj temi to mi sajt vise lici na venecuelansku seriju.
Ооооууу, немаш појма колико.