Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Inače otreso bi vas sve tu ko šljivu kad me ne bi banovali, malo malo ban. Nekad 10, nekad 15 dana i tako :)

Otres'o bi ti kurčinu moju, pičkopačeniče zaostali, reakcije su ti vnogo, imaš glasova zato što ideš na kvanitet kao i svaki imbecil na ovom sajtu, a o defkama da ne pričam.

evo primera- Loksi. Dečko je idot, jednom me je zamolio da mu plusiram nešto, ja udario - zbog tuferisanja, pa je počeo da mi se proserava u poruci i od tada mi udara minuse.

O čemu ti pričaš dečko? Poput Jebača i ostalih imbecila koji prozivaju za nešto u šta nisu upućeni, kao ja moljakao po pvt-u i slično za čitanje, a to što su oni mene lajkovali to ništa?
    Tipa ovo:
    http://i.gyazo.com/88530cb95d5313fce921351440d11684.png

I ti meni nešto za plusiranje govoriš, majku ti usranu jebem a moljakaš po chatu kako bi ti se plasirala reakcija u popularne? I ja sam to radio preko pvt-a al' zato što je ocenjivanje u kurcu i ne znam šta se raznorazni mamlazi prave pametni kao to je nepoznata činjenica da ja to radim, pa će oni mene prozivati sa tim? Kad su to radili Ness i ekipa i ranije Kostić i ostali ništa se nije pričalo, popušite mi kurac kolektivno.
    Puknite mi sad trajni, puče mi kurac više, poserem vam se u dušnik, trutovi maloumni.

2. Pa čak i Jebač jebeni Čačanin ima ok mišljenje o tebi.

padaju kvote na brusa
    brus, pušiš u finalu, ako je dojava tačna

3. al kako vam bre nije holandjanka najlepsa kad je realno najjebozovnije celjade na onoj listi?

4. Hahahahahaha loksi hahahahahahahah

5. A i ovaj mali levi sto ste ga branili je nubina sta ga branite koji kurac

6. Loksi kako misliš brt da ti ovaj print ide u prilog?
    Inače LooooooooooooooL, šta si popenio jbt, boli te kurac jbt

7. E a jel se seca neko kad je tufer odgovarao na pitanja da ga ne banuju za lajk? Hahahaha to je bilo do jaja a mukica ne sme da kaze picka nego kaze ono sramotno hahahah

8. hahahah, evo loksi će opet zauvek da napusti sajt

9. I ti meni nešto za plusiranje govoriš, majku ti usranu jebem a moljakaš po chatu kako bi ti se plasirala reakcija u popularne? I ja sam to radio preko pvt-a al' zato što je ocenjivanje u kurcu i ne znam šta se raznorazni mamlazi prave pametni kao to je nepoznata činjenica da ja to radim, pa će oni mene prozivati sa tim? Kad su to radili Ness i ekipa i ranije Kostić i ostali ništa se nije pričalo, popušite mi kurac kolektivno.

http://33.media.tumblr.com/1719350387df6a72bd5844ad35ee8335/tumblr_inline_ml3ozetjWx1r9ixyz.gif

10. A za ovo reklamiranje popularne i to bohore jos si mlad i zelen

Brate šta pričaš jbt, ja sam stvarno level expert jebeni. Slao sam Sms-ove jebene axaxaxaxaxaxaxaxax

11. Ne ide mi u prilog ali mi je pun kurac ovog degenerika više. Neće, o svemoćni Džonovane, samo ako neko ne pukne trajni ban, a mogao bi s obzirom na prethodne banove.

12. da, i na četu stalno govori uprati me ok

13. Не знам келте, није лоша, али ми је изненађење енглескиња, испада да су препичке

14. aha ok, znam da si ranije često praktikovao odlaženje sa sajta zauvek pozz

15. jeste i ona dobra riba, al previse sam se irkinja i engleskinja nagledao da mogu da kazem da je prosek lep pa makar lepo izgledala na slici

16. Jesam, jebiga, volim ja tako otići zauvek pa vratiti se, ne vidim samo što vas boli kurac za tim, pozz

17. Nemojte zezati Loksija koj vam je kurac jbt...

http://i.imgur.com/UqyUTS2.png

18. E, za to skidanje sa FB nije povod bio rasprava i uvređenost odvade nego sam skinuo sve ljude koji u prijateljima imaju jednog čoveka koga moji postovi vređaju i opterećuju pa sam mu obećao da ga više neću mučiti. Jebiga, kolateralna ste šteta :)

A i vas baš zaboli džidža za to što nismo FB prijatelji :)

19. JEBO VAS PAS NENORMALNI (NE TI PSETO), UKINITE PREDLAGANJE SADRŽAJA ZA ODABRANE I ZDRAVO ĐACI.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.