Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Stvarno ne mogu da pišem definicije za 7:1 krajnjim skorom. Nemam volje jbg.

Valjalo bi da bude makar 10:1 ili 11:11, to je već nešto lololo

2. Nemanja Vidić, igrao u Zvezdi, Mančesteru i na kraju mislim da je u Interu
    Loš tamo kažu

3. Aj da pišemo popularne.

aj. kapiram da kad bi se ovde na temi dogovorili da medjusobno pusimo kurceve i ukljucimo jos par duplih da bi svi bili stalno u popularnim.

4. Ne znam Kelte, pušenje kurčeva mi ne deluje kao sport u kojem bih se istakao.

EDIT: Ajde sad malo ozbiljnije. Pošto je neko na prethodoj strani spomenuo ortačko predlaganje za biranje sadržaja, ja bih to na keca ukinuo. Neka biraju moderatori i zdravo đaci. Inače mi se kenja od tog ortačkog predlaganja. Meni je Džoni Kurajber prijatelj sa kojim se poznajem dobru deceniju i vše, ali sam mu bez problema rokao minus na defke koje mi se nisu dopadale, kao i drugim autorima bez obzira koliko ih ovako gotivio. E sad što neki ljudi to ne mogu da urade, već tripuju da čine dobro delo je već neki drugi problem.

5. Bohor nam može više reći na tu temu, lolo.

6. Gonzo 25:25 npr znači da je pročitalo 50 ljudi jbg. Što je odlična stvar
    Ovo je sad kerov kurac

7. Nego, realno, barem 10 autora znam koji se međusobno popularišu. Ako ni tako ne mogu da dođu da popularnih, onda ili su im definicije preloše, ili se samo njih desetak i bave ocenjivanjem.

Uz nas desetak sa ove teme na tu brojku, čuda bismo pravili!

8. Tačno sam znao da me prate. Za srce me je ujela kučka. Posle ja paranoik, ovo, ono.

9. Ja sam Pro tu. Obrnuo igricu i batalio

10. *sta?! kasno sam se setio kome se obracam haha

11. Stvarno ne mogu da pišem definicije za 7:1 krajnjim skorom. Nemam volje jbg. To moraš razumeti

A ja mogu? Tako su i svi pametni odustali od izbora pa sad imate gomilu slika za postere.

Bruse eto vidiš da jeste. Nisi se lepo poneo onda.

Eto, izvinjavam se što si i ti upao u priču, ali nisam tada mogao poimence izdvajati vas pet :)

12. Peruanka meni naj.

Bruse, onomad si ispatetisao najstrašnije, svi smo bili zatečeni baš. Još crnje je što si to sve stvarno primio toliko k srcu i lično, ozbiljno se uvrijedio, pa si neke od nas izbacio iz prijatelja na FB. Najjače od svega je što je ta priča, kao i ova krenula iz dosade i zajebancije.

13. AAAA, brus me sklonio iz prijatelja!

zar i ti sine bruse? zasto? sta sam ti skrivio :'(

14. Izvinjenje prihvaćeno.
    Dok je ono bilo taze nisam hteo a sad me već mrzi da ti vadim printove sa grupnog četa našeg da vidiš šta nas 5 koji smo terali onu stvar misle o tebi. Pa čak i Jebač jebeni Čačanin ima ok mišljenje o tebi. Teranje sprdnje na sajtu i realno mišljenje i stanje stvari su nebo i zemlja.

15. Nije ni Indija loša.

16. madjarica izgleda ko ciganka

17. Ja sam stvarno bio fazon nevera tada, sad iskoristio priliku da ti kazem.

A za ovo reklamiranje popularne i to bohore jos si mlad i zelen meni jednom ovaj peder agilni obrisao definiciju koja je za 4min usla u popularne jer sam izlozio cekaonicare da ako mi uteraju def u popularne vodim ih u kafanu uvece od 8-10 haha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.