Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Lajkujte me.
    Edit: pls

2. sad sam provalio da mi na poslu upaljena vukajlija na oba monitora. obicno je samo na jednom a na drugom imam otvoreno nesto da izgleda kao i da radim. #volimvukajliju

3. ај неко да објасни ово са чавезом, мрзи ме

или нека нађе на оној теми за фудбал

4. To Gonz ljubi brt

Ma ništa brte samo reci. Ali stvarno ću morati da prestanem da jedem govna sa tim kako nisam bio na sajtu dugo vremena. Evo me mesec dana se nisam kršteno izlogovao sa Vuke lololo

5. Pa napisi nesto papete, okaci ovde, vidis da pusimo kurceve medjusobno, osim troje koji nece da puse kurac nego ga primaju u dupe i daju minuse.

6. I ti meni nešto za plusiranje govoriš, majku ti usranu jebem a moljakaš po chatu kako bi ti se plasirala reakcija u popularne? I ja sam to radio preko pvt-a al' zato što je ocenjivanje u kurcu i ne znam šta se raznorazni mamlazi prave pametni kao to je nepoznata činjenica da ja to radim, pa će oni mene prozivati sa tim? Kad su to radili Ness i ekipa i ranije Kostić i ostali ništa se nije pričalo, popušite mi kurac kolektivno.
    Puknite mi sad trajni, puče mi kurac više, poserem vam se u dušnik, trutovi maloumni.

LOOOOOOOL
    O
    O
    O
    O
    O
    L

7. Idi Marko u kurac, daj reci o čemu se radi sa Čavezom.

aj ja cu ja sam izgleda danas dezurni

1 trazio da mu se daju pare da dolazi na vos i nazivao to djacki dinar

2 uzo zajku sedamdeset dinara(jednu od 50 i jednu od 20 da mu otori vrata u vozu)

3 okacio ovde neku pesmu svoju i trazio misljenja ljudi pa posle plakao kad je video i komentare koji nisu "bravo" i ako aj vi bolje lol

8. металних 20 динара*

9. dodao bih jos ''itd'' na psetov post

10. nazivao to djacki dinar

2 uzo zajku sedamdeset dinara(jednu od 50 i jednu od 20 da mu otori vrata u vozu)

Hehehehe.

11. mislim nije isto, kad nesto napise tibor to ima neku tezinu i duhovitoje. kad napise neko ko se zove sunglases@night gledas i mislis se, ko je bre ovaj debil sta se izmotava i sta hoce i pozelis da mu opalis samar.

12. lolo neko odbanovao tibora. hvala.

13. fala kurcu. aj sad pali sa teme nocni naocarko nisi mogo gluplju pesmu da nadjes za nick kao nosis naocare nocu i kul si.

14. mislim nije isto, kad nesto napise tibor to ima neku tezinu i duhovitoje. kad napise neko ko se zove sunglases@night gledas i mislis se, ko je bre ovaj debil sta se izmotava i sta hoce i pozelis da mu opalis samar.

pa to jbt

15. sam reko nesto? paljba!

16. LOOOOOOL JEDI GOVNA NUBARO
    S T R I C
    T
    R
    I
    C

17. i ne pokusavaj sa stricujes, ne stoji ti samo se blamiras

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.