Prijava

E neću da budem poslednji na strani!

Ljudi, Čavez je na svom prvom VOS-u rekao da bi dolazio redovno na fudbal, ali ne može to finansijski izdržati i da će dolaziti samo povremeno. Nakon toga su SVI prisutni rekli da bi učestvovali sa po sto kinti kako bi on ipak dolazio redovno. Insistirali smo, zapravo, u startu nije hteo to ni da prihvati.

Niti je prvi tražio "đački dinar", niti verujem da bi ga ikada sam tražio. Bolje da nije ni prihvatio ništa. Sva prepiska koju ovde linkujete dolazi nakon njegovog dolaska gde određeni nisu hteli da mu daju NAJAVLJENI novac za povratak samo zato što se pohvalio zaradom nakon svirke koju je i tada rekao da je već uložio u drva, ili šta već.

Da se kasnije upetljao i samog sebe pokopao objašnjavanjem tolikim na forumu, jeste. Trebalo je da iskulira.

Uostalom, ovde najviše pišu oni koji i nisu bili prisutni tada, a neki ne znam ni šta traže na VOS temi.

Priča o 70 dinara je trol.

ovo za vos mi je samo jadno,a za zhajka mi prelazi u nerealno,i sta tu ima da se naduvava koji kuras,lik je trazio 70 dinara da mu otvori vrata od voza,sta je tu toliko slozeno da ima da se naduvava

treperio je okicama dok je trazio?

Ma kakvih bre 70 dinara, izložio vas Žajk iz zajebancije. Kapiram da je ovako išlo.

Neko na četu: E, jeste videli da Čavez traži pare da dođe na VOS?
Žajk: Da, zamisli, meni je tražio 70 dinara da mi otvori vrata voza.
Neko na četu: Sereš!
Žajk: Ne bre, čak sam ovih dvadeset morao dati u metalu, nije hteo da me pusti za 50.

Kapiram da mu je i glupo da kaže posle toga da se zajebava, greota kada uspeva i tako nerealnom pričom da istroluje.

добро, ај капирам да није имао пара па да су се други сажалили и дали му а он није хтео, али што је убогом жајку који преживљава радећи у продавници тражио 100 динара да му отвори врата воза јер је морао да изађе и иде на посао, а овај имао само 70 (50 + 20 метално), то му никад нећу опростити

Hahaha ali jebeni djački dinar. Šta kao on je djak, a VOS je jedno veliko odeljenje i onda bogati učenici daju tako s vremena na vreme djački dinar siromašnoj deci kako bi se i ona osećala bogatom i tako su svi srećni i igraju se erbedečke erbedu, šta ?

Agilnija nije tako išla priča na četu.

Ovo za 70 jes sprdnja, ali dobro ispade. A đački dinar je itekako preprejadno, možeš da ga opravdavaš kolko ti volja.
http://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=162#post_2014276
Ne vidi se da mu je bilo baš neugodno. Ima i prije i posle postova sličnih. Istina, nisam bio, ali mogu da dam sud o onome što pročitam. I puca ti kurac šta tražim na bilo kojoj temi. Čao.

nisam se ja promenio, nego ti, ali se vracas i to mi je srcu milo :*

Jesi, jesi, nego nisi osetio. A ja sam već godinu dana u vrlo posebnoj situaciji pa malo teže kapiram neke stvari, zaista lakše pogrešim, izvinjavam ti se zbog toga.

ovo sto je dzonovan stavio zatvara temu, ne vidim sta vise moze da se diskutuje, prilicno je jasno... pa od najrodjenijih da mi je, ajde jednom, vec drugi put bilo bi me toliko sramota, a opravdanje je nemam ALI ZELIM http://new1.fjcdn.com/thumbnails/comments/4616157+_0d083a245d9cb67b8061369db71f5a04.jpg

armin,sto je neko rodjenini sve se vise pljacka hahaahh...

meni samo blam sto temu "djacki dinar" nisam odmah ukapirao nego sam bukvalno pomislio na foru "kul ideja, cak bi i pomogo za neku stipendiju za nekog talenta odavde, ako stvarno zapelo", misleci vise na nekog klinca koji je talentovan, a treba mu da ide na neko takmicenje ili usavrsavanje ili kako god.

eto, zajebavajte me.

http://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=198#post_2038518 jel se desilo ovo sto je rekao ,,kad vbudem imao pare castim vas,,??barem jednom??

Kad sam pročitao ono "800 din sam bio u minusu" znoj me oblio.

meni je u principu najgore sto i za nenadane pare se pravda na foru dao roditeljima.

to mi je ista logika kao da kazem: e ovog meseca sam zaradio nesto nenadano 5000 franaka, al sam odmah poslao mojima da dovrse krov na kuci, tako da sad nemam za kurve pa ako bi mogli da mi date jedno 500-600 da imam. ne razumete me, kako da objasnim roditeljima da mi lepo svaki vikend da jebem 3 kurve istovremeno, kenjaju mi previse. a znas nije lako mojima, prokisnjava im krov, jos nije omalterisana kuca, da je neko bolje vreme bilo bi bolje al nije.

mislim da nije hteo tako da ispadne, al tako ispalo.

kelte kazhi da ti treba za krankenkaszu