Prijava

Pogledao sam reakcije koje imaš, mnjaaah, jbg.

Na strani sa najnovijim, jedan od najpoznatijih gifova na kojima lik 'vata ribu zadupe, i još jedna varijacija na tu temu, nikad prežvakani TV 1000, MEČKA JE BOSANAC HA HA HA HA, i debeli mali koji je zamisli poistovećen sa Dačićem.

Ajde rekoh da vidim najpopularnije, da ne grešim dušu...
Najpopularnija TOMA NIKOLIĆ igra karte na kompu, zamisli aludiraš na to da nema net. Posle idu Toma, Aca, Šešelj, Palma, Jorgovanka, (na Palmu i Jorgovanku bih dao plus, inače sve su ranije ocenjene), Velja Ilić, opet Aca. Druga strana 3 od 5 političari, treća strana 5 od 5 političari...

Četvrta strana našao se i jedan Popara, nisu sve političari.

Sve je to ok, znamo da se narod draška na prozivanja političara, znamo da ćeš imati 81 lajk više ako staviš njih, a ne nekog drugog, al nemoj ih toliko forsirati. Ako lik na gifu kaže nešto, pa se nakon toga svi smeju, ne moraš da napišeš naslov "kad ispričaš smešan vic", a pošto je Velja Ilić pričao, da dodaš i da je pijan, ili ako se na gifu življuka plazi, da napišeš "kad se voziš pozadi i plaziš onom iza" i slično.

Nadam se da kapiraš. I nemoj držati u životu reakcije sa skorom 17:13 MOLIM TE.
Eto, budi pozdravljen. I nemoj gledati na ovo kao prozivku, već kao savet, šta da izbaciš (što pre). Poyy

levi desni da ti uprostim upravo si pushio gowno Dionysio-u.

A jebo te kruh Džonovana, pa što mi onda daješ govno ako si zaboravio kašiku. Nije lepo jesti rukama.

gonzo
Znači ako sam te dobro razumeo Deki to je više istrolovana priča i ljudi se primili.
Je l' Čavez uopšte zalazi više na sajt?

da

Pa napisi nesto papete, okaci ovde, vidis da pusimo kurceve medjusobno, osim troje koji nece da puse kurac nego ga primaju u dupe i daju minuse.

Zbog ovakvih postova sam te nekad davno pratio, to bre da držiš takve fore :)

Tibore, ja odavno rekao da se odbanuju svi koje sam ja trajno banovao, ali su moderaotri pičke pa nisu hteli.

саће џон наћи тему

Istrolovana je priča o tih 70 dinara, to je stvarno iskarikirano maksimalno, al je fino leglo na kukanje za đački dinar koji uopšte nije bio sprdnja. Čitao sam par puta i ozbiljno mi neugodno bilo.

Jedna od pičkastijih tema na sajtou.

Zbog ovakvih postova sam te nekad davno pratio, to bre da držiš takve fore :)

nisam se ja promenio, nego ti, ali se vracas i to mi je srcu milo :*

Nemam pojma za tih 70 kinti neka sprdnja je bila jer je zajk pokusao da objasni sta je bilo, neslavno naravno, al ovo za djacki dinar bilo stvarno tipa jednom ga fejs i arlovski napusili kao jebe nam se da ti dajemo nemamo ni mi a i da imamo ne damo a i malopre si pricao kako si na nekoj svirci sinoc umesto dogovorenih 3 soma uzeo 6 i sta oces sada koji kurac kao nemas e onda je on rekao kako je dao njegovima za drva valjda i sracunao kolko mu je karta, sok i sendvic i (sledi pokusaj citiranja) ako ocete da gledate moje bravure platite

Taj neki rad davno sam citao to ali da je transfer-jeste

Somika menja slepog :# (zasluzio si ovaj smajli medeni)

шоми дај оно кад каже како треба да иде код рибе па је урачунао и цену таксија и сендвича плс брт

да 200 кинти кондуктеру, остатак пара за карту потроши на ово:
http://gamers.ba/slikadana/1267602176-11255.jpg

meni je i djacki dinar bio ok, dolazi momak iz picke materine, pa aj kao ko ima da pomogne. jedino se mrstim kad pogledam ono kako prekorava sto mu nisu dali jedno vece, pa bio u "minusu" iako davali svako vece pre toga i kako god, tu nije ispao kul...

Pogledah linkove. Ono u početku je bila zajebancija, ono kasnije već prelazi malo u transfer, ali koliko mene sećanje služi bilo je i gorih stvari na sajtu tako da ovo i nije nešto katastrofalno.

haha kakav klosar chavez nisam ni znao

Ljudi, Čavez je na svom prvom VOS-u rekao da bi dolazio redovno na fudbal, ali ne može to finansijski izdržati i da će dolaziti samo povremeno. Nakon toga su SVI prisutni rekli da bi učestvovali sa po sto kinti kako bi on ipak dolazio redovno. Insistirali smo, zapravo, u startu nije hteo to ni da prihvati.

Niti je prvi tražio "đački dinar", niti verujem da bi ga ikada sam tražio. Bolje da nije ni prihvatio ništa. Sva prepiska koju ovde linkujete dolazi nakon njegovog dolaska gde određeni nisu hteli da mu daju NAJAVLJENI novac za povratak samo zato što se pohvalio zaradom nakon svirke koju je i tada rekao da je već uložio u drva, ili šta već.

Da se kasnije upetljao i samog sebe pokopao objašnjavanjem tolikim na forumu, jeste. Trebalo je da iskulira.

Uostalom, ovde najviše pišu oni koji i nisu bili prisutni tada, a neki ne znam ni šta traže na VOS temi.

Priča o 70 dinara je trol.

sta znam svejedno je zidovska fora msm brate ako nema sta koji moj i dolazi al dobro ko sam ja da sudim