Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Prva definicija koja je napisana, obrisana je.

2. Kurde, ako je Peca ikad hotvo s nekom /nekim, banuj me na mesec dana minimum:)
    PECO bejbe:*

3. dal je moguce da nisu ljudi skontali sarkazam u odgovoru- pekki?

4. Ma dal misliš da znam o kome pričate...samo se sećam ko je počeo sa time, pa kažem.

5. е а шта је било то с Јавиом уопште? Нађох сад неку дефку трошарина па читам коментаре а немам појма шта се десило.

6. Ja sam prvi izveo padobranski skok sa najveće visine i izveo najduži slobodni pad.

7. ниси ти први извео падобрански скок са највеће висине но онај ко је први скако с падобраном икада

8. Ja sam onaj koji je prvi skako s padobranom ikada.

9. Нађох сад неку дефку трошарина па читам коментаре а немам појма шта се десило

EEE Nebojša rukometaš, kad se setim samo haha.....a kontam da je javio znao da je Nebojša iz drugog grada zato ga i prozivo na ferku...

10. Koji je najbolje ocenjen poster i reakcija? Defka beše "Zbog sira i vojne muzike"?
    Koja je defka najviše zvezdirana?

11. Defka je ja mislim moja baba a poster oci su ofledalo duse sa papom i patr. Pavlom

12. Nije bakuta. Sir i vojna je, ja sad proverio. Sećam se tog postera.
    A reaction?

13. Ko je dobio prvi trajni ban?

14. Ko je prvi opsovao mater moderatorima i stavio poster sa kurcem?

15. Da nije poster sa jednačinom?

16. ja prva okačila Pujdu na čet.

17. Ko je prvi 'teo da ga šukne moderatorovoj ženki?

18. Ja prvi nogom napravio poster.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.