Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ima tema Dogodilo se na Vukajliji.
Срчуј форум.
nemojte srati da su bile i neke tuce :)
Gde bre surovi da je surov?
Vid kako je nežni dalibor ovde. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/2225#post_80544
Ја знам за два случаја, додуше у покушају олололо
@Surovi
Pazi kad misle da je hotovanje izmislio Pekki! :-))
http://vukajlija.com/forum/teme/46902-ko-je-prvi-u-necemu-na-vukajliji?strana=5#post_2133666
Koji autor je odležao najduži ban i koliko je trajao?
Pa trajni bre...ima ih hrpa....ne razumem pitanje.
@Kurd
Možda je tako bolje za sve haha.
to oko banova je dinamican proces, tesko je dati odgovor.
Koja je prva odabrana? Je l' čvarak? Kad su počeli posteri, a kad reakcije?
Javio je prvi isao na trosarinu. A znam da su dankan i mali prst ugovarali tucu. A ko je to pretio dzimiju da ce ga naci u gradu?
Mislio sam na neki realan ban, 6 meseci, godinu, dve...
Odležiš kaznu i vratiš se.
EDIT
Ako taj podatak nije baš pri ruci, zaboravite da sam pitao, uopšte nije bitno.
A bila bi fora, neko dobije ban od 10 000 dana, i posle 30-ak godina se uloguje (ili autor ili izvršilac testamenta :))
Једино се не поставља питање тко је први најјачи аутор на сајту, јер је то опште позната чињеница.
И добро је док је тако.
ja sam drugi po lepoti, posle smareta
@Surovi
Pazi kad misle da je hotovanje izmislio Pekki! :-))
Vid Kurda kako podjebava, da ne kažem troluje, pošto ne voli tu reč ČDS
jebote, Surovi se bas trudio da opravda nik...dajte link, ako ima neko, od toga što je fejz digo puč na njega, baš me interesuje..
pazi, ja sam rekao da je fejz otvarao temu koja poziva na neki bojkot nesto, al niko nije rekao da je fejz trazio rusenje surovog, to je trazio neko drugi (ja ne znam ko), ne znam odakle ti to uopste.
a tu temu u kojoj fejz poziva na bojkot nisam uspio da nadjem, tako da sam je vrlo vjerovatno umislio lolo
vjerovatno neki fridrih tog davnog vremena.
Неко женско, не сећам се кое.
Pa smešno mi je iz više razloga...nije za obrazlaganje. :-)
Nije Peki, žensko je počelo sa time, na četu su bile prave seanse hotovanja-ali duhovitog, a iz te ekipe je Tulumbac još ponekad na četu.
Pitajte njega da vas nešto izlaže o tome. :-)