Prijava

Jebomater kako sam popizdeo juce i evo sad pisem ovo i ponovo se nerviram!
Sedimo drugar i ja na klupici u centru Novog Sada u Zmaj Jovinoj i cirkamo neko pivo iz limenke. Na klupi pored bile neke tri brdjanke, al nisu imale neki naglasak pa da to odma skontamo, vec kad su jebeno odlazile, jebena riba uzima njihove 3 limenke i baca ih iza sebe a zatim i kesu! Znaci sve onako rasuto. Jedna kanta bila je na 5 metara, a druga na 20ak! Pa mamu ti jebem ribo! Pa da si pijana pa da skontam da te boli kurac za sve, al trezna je kobila bila!
Onda smo ih drugar i ja napusili, pa je jedna od njih, ona kojoj je potez drugarice i u pocetku malo zasmetao al je nastavila da ide, vratila se, pokupila sve i bacila u kantu.
Nikada mi nece biti jasan taj neandertalski mozak!

Јебем ти, ништа ружније него кад видиш да женско пљуне на улицу. Ужас брате...

A muško kad pljune to je baš kul, a?

A muško kad pljune to je baš kul, a?

Немој погрешно да ме разумеш, ал јесте. :Д
Ми знамо да пљујемо 'нако, фудбалерски, а женскиње углавном кад пљуну оно се разлети на све стране. лоло

Није ни то, али кад женско то уради баш ми се згади све.

Ми знамо да пљујемо 'нако, фудбалерски

Цакано...

Јеботе, оваквих пајсера има колко хоћеш где год хоћеш. Пљување по улици је нешто толико бесмислено, да ја не знам зашто то људи раде. А и одвратно је. Један мој ортак пљује и кад је у згради, и кад је у хотелу. Ужас.

Meni je ogavno ko god da pljuje na ulici (nebitan pol, godine).
Živim u Banjoj Luci i više puta sam svojim očima video da u po bela dana neko baci kesu sa smećem sa Gradskog mosta direktno u Vrbas, mater jeb'o, a prođe na 8 metara od kontejnera. Džaba se svađati sa ludacima, ništa ne pomaže. Samo zrno u čelo i ništa više.

Samo zrno u čelo i ništa više.

Potpisujem!

Par puta sam gledao likove koji sede u busu i bacaju smeće kroz vrata kad se otvore na stajalištima. Doduše, sačekali su da se putnici iskrcaju i ukrcaju.

Samo zrno u čelo i ništa više.

To je mnogo manji grijeh, naravno.

Samo zrno u čelo i ništa više.

Толико.

A znate da to nigde drugde nisam videla? Ne znam odakle ta navika, a čak je i Selenić na to obratio pažnju u svom romanu "Očevi i oci", Engleskinjia koja je upavo stigla u Beograd tridesetih godina prošlog veka prvo što primeti je kaljuga, a zatim mladiće kako sede na ogradi i tek onako pljuju po ulici...
Nemojte da se tešite, niste kul kada pljujete ma koliko sami sebi tako izgledali.

Inače, ova država bi dobrano napunila kasu kada bi uvela kazne za bacanje đubreta po ulici i kada bi komunalna policija radila ono šta joj između ostalog stoji u opisu posla.
Samo po džepu, kad već nema kućnog vaspitanja!

vesnam

Samo zrno u čelo i ništa više.

To je mnogo manji grijeh, naravno.

Nije manji greh, ali je manja šteta. Za prirodu, a naročito za društvo!

Добро је што сте им приговорили, пошто у оваквим ситуацијама углавном негодујемо себи у браду, цокћемо и слично, и онда стока ни не примети то. А кад чују реакције, може да се деси да се посраме, па ће следећи пут бацити у канту.

Ма знам бре натнат, зајебавам се. И ја мрзим то по улици, чак и не пушим док сам тако негде да не бих бацао пикавце свугде.
Само по џепу!

Том културом би требало да се позабави и школа... Односно, првенствено школа, а не ко моја учитељица (Бог да јој душу прости, мада мсм да је жива и даље) да развлачи шлајмару на великом одмору.

Jel spadaju tu i otpaci od semenki po bioskopskim podovima, il' sam mnogo sitničav? :)

Jeste primetili kad god spomenemo neke stvari koje uglavnom sve nas nerviraju, često upotrebljavamo termin "trebalo bi da...."?
Dokle više bre?

Нато, сувише смо инертни да се мењамо...