Kultura ponasanja, sta je to?

1. Na mnogim mestima na kojima postoje neplanirane kante (koje nije grad postavljao) nakupi se đubreta prvog dana jer neće niko da ih prazni.

2. Ne mora masno da stavlja u džep a ni da baca na zemlju, može da drži u ruci dok ne naiđe na kantu pa da tamo baci.

3. Imaju tri kante u cijelom gradiću, i dvije grupe kontejnera. Nisam računao 4 kante koje se nalaze na Varadinskom mostu.

Pa nije Petrovaradin samo gradić...pogledaj dole do Tekija mogu na prste da izbrojim kolko kanti ima...a radi se o nekih 6-7 km

4. Nikad neću prežaliti što nisam intervenisao jednom prilikom kad sam sa društvom žurio da kupimo još alkohola prije nego što se zatvori podrum pića, a neki pijani majmuni su otkidali kantu za smeće, šutirali je i skakali po njoj. Poslije smo se vratili po njih, kad smo uzeli pivčuge, al su već bili pobjegli. Jebi ga.

5. a kultura u saobraćaju....jutros na mostu idemo ćale i ja na poso, a ono magla bila ne vidiš više od 15 metara. Mi prvi u našoj traci za grad, a traka za petrovaradin puna....odjednom iz magle izleće lik sa Lančom, nema upaljena svetla i vozi paralelno sa ovima iz njegove trake...lik video da nema nikog u drugoj traci i na mostu na punoj liniji on obilazi kolonu od nekih 30ak automobila....a još magla ne vidi se ništa, i stane ispred mene i ćaleta. I nas oboica i neki čova iza nas krenuli da izlađemo iz kola da ga izvučemo i zovemo policiju al ubacio se nekako u svoju traku, skoro i tu napravio sranje i zapalio....a neki mlad kreten

6. Na tom mostu uvijek neka sranja.

7. e pa viš onda što sam ja pobego...nisam ni ja lud

8. Ti si se izvukao...

9. Semafor, crveno, stade čovek i izađe...tu blizu do trafike da kupi cigare, al' jebi ga, veliki red, pali se zeleno,.,kolona ga obilazi, mimoilazi se, pište, sviraju, nerviraju se...

10. Е људи, да питам вас нешто, јел' се може прелазити на жуто? Мислим, чуо сам можеш искористити то док је жуто и прећи...

11. Ne može. Možeš dupališ motor dok se ne pojavi zeleno pa tek onda da kreneš.

12. Е људи, да питам вас нешто, јел' се може прелазити на жуто?

Nemoj na žuto...

13. Pešački prelaz iza stanice, dve trake i puna linija, autobus stoji. Tip kreten u džipu, boli ga uvo za pešake i putnike koji bi da pređu ulicu, prelazi punu liniju, zaobilazi vozila koja čekaju da bus krene i daje gas. Umalo da mene i jednu babu nije pregazio. Pokazala sam mu rukom da nije normalan, nadam se da je video.

14. http://vukajlija.com/forum/teme/1384-sta-te-nervira?strana=46
    већ сам постовала о томе. да се не понављам...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.