Prijava

ali i sam vidiš poplavu gluposti među posterima i reakcijama

Ништа се неће постићи рангирањем истих. Једноставно ће постојати ужи круг људи који су способни да нешто направе и који ће бити добро рангирани а ови привремени балвани ће и даље правити постере на којима се налази Карлеуша са коментраом, глупост нема границе, бал-бла...

Мислим да је Кајзен мислио да стави ранг на постере ономад са оном белом верзијом, ал' све о'шло у курац кад је вратио стару. Мени свеједно, само да се не меша са рангом дефиниција. то би било курац

Mislim da bi nas to odvelo u duboko sranje. Izmenio bi se rang svima i neko ko je zaslužio defkama da bude npr 500#, stići će ga neko ko je napravio gomilu postera i ovaj će se smoriti do jaja. Stvarno ne želim da se tako nešto izdešava.

A to što kažeš za težinu pravljenja postera je smešno brate, ja sam pre stalno pravio postere i nije mi išlo loše iako su neki žešća gomna, a otkad sam na defke prešao, mnogo je teže, verovatno imam duplo na groblju od broja napisanih.

A ček, je l' se mislilo na zaseban rang za defke, posere i reakcije? Ono kao, po kvadratić iznad svakog?

Pa kao, najpopularniji autori i naprave zasebnu listu za svako opredeljenje, defdžija, poserdžija i rekdžija? lolo

Dizvinete, meni je Vukajlija=definicija. Na reakcije i na postere ne ulazim. Mogu neki odvojeni rangovi, ali bez mješanja u rangove definicija.

Ја сам само о тим одвојеним ранговима и причао.

Več je bilo reči o ovome i odgovor je bio:

"NE!"