Mračna strana Vukajlije
  • Valdemar

Znamo da ljudi nisu samo dobra, plemenita i duhovna bića, već da imaju i onu mračnu stranu. Ko bi sa ovog sajta mogao da bude masovni ubica? Ko bi mogao da ima tamnicu u podrumu? Ko se bavi kriminalom, ko prostitucijom? Ko prima božje status apdejtove? Ko je član sekte? Nisam još do sada video ovakvu temu...

• paninaro

hm. ti? pretpostavljam da si prvi kome je ovo palo na pamet.

• Марко 

Ја мислим да Пеки има храм култа Драгане Мирковић, ако се то рачуна у секту.

• Billy Sharp

Ja bih se bavio prostitucijom, naročito elitnom, kuguar, ali nema vezu da potegnem, pu!

• Малолетник

Во мја оца и сина и свијетога духа.

• Шерлок

И увијек и у вјекове вјекова , амин !

• Zhajk

Ja bih vas sve poapsio!

• Valdemar

Ja imam fetiš ka jedenju živih jegulja, da li se to računa u ludilo?

• Срета-Штета

Уууу... Добра тема, Валдемаре. Капирам овако, на прво размишљање, које је готово увек нетачно, да би Илузија/Мост/Тинкер мог'о да има неке препариране мале видре у подруму, јебем ли га.

• highlighter

ja u podrum držim crnu stalažu za alat, jel se to računa? baš je crna, onako

• Duče

Voleo bih da ubijem, al da me ne provale, čisto da dokažem da sam pametniji od forenzičara. Ima tako puno načina.

• Petar Pan Pezo$

kladim se da stefan kostić kuči ima herbarijume i one preparirane insekte što se probadaju iglom. E sad znam da je to gay al ne znam dal je sekta u pitanju

• Valdemar

Znao sam jednu devojku odavde koja se igrala jako čudnih igrica, ali glupo mi da pričam koja je. Doduše, to su svi na forumu mogli da vide.

• свjecна свега

Reci bar šta je radila, ne moraš reći koja je.

• Valdemar

Dobro, igrala se čudnih igrica sa drugim devojkama. Al čudnih.

• Duče

Molderu :O

• p

1 Burzum -kao manijak iz filma SAW
    2 Zyclon - mracni vitez koji hoce da unisti svet
    3 Trisa -zaduzen za bozju konekciju,sistem administrator nekakve indijske sekte

• Mala Vidra

Sreto, on je mica, nemoj tako. :)

• Tužni Lijam

Ma, ništa, ništa, Molderu, ja to malo onako čitam da vidim šta ima. :)