Mračna strana Vukajlije

1. Faca je jehovin svedok!!!!

Dakle znao sam da neće dugo izdržati kod Sajentologa i da će kad-tad da pređe...

2. kak'i šiptari, samo slovenska krv :D

3. Uuu, Champy...kako na lep način da ti kažem...jbg, ja ne nosim spavaćice. To nikako nisi pogodio, omelo ti nešto vibracije ! :)

4. Nemoj mi reći da si gola? lolo

5. Neću ti ništa ja reći,hahahaa!!
    Samo rekoh da ne nosim spavaćice,aman :)

Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa, umirem od ovog Tarota! :D

6. Чемпи, јесам ја са четри године ишо у Сребреницу?

7. Hoće da kaže da nosi džak pidžame sa dugim rukavima. :)

8. Hahaha, taj rad Dušane. :D

Gogo, na to sam i mislio :D

9. E, crkoh od smeha!
    Čempi, im'o zdravlja vazda, nasmeja me onoliko, a i ovaj Dušan, precrkoh od smeha!
    Vule, ja karirane flanelske džamice kad zauvija ovaj zimac..moram da se utoplim, nemam krzno ko ti :)

10. Чемпи, јесам ја са четри године ишо у Сребреницу?

Ko spominje Srebrenicu? Zločin u Siriji, Libiji, ... Cccc, sram da te bude! PU!

Čempi, im'o zdravlja vazda, nasmeja me onoliko

:*

11. Vučica se ustvari zove Stanoje, ima 58 godina i presreće klinke po GSP-u. Voli da ih sablažnjava po mračnim delovima parkova, lupajući svoje enormno prosedo spolovilo o koru drveća, tako proizvodeći zvuke od kojih se ledi krv u žilama..
    Kad nije napolju u potrazi za žrtvama, ona je na internetu i lažno se pretstavlja kao domaćica iz Obrenovca koja ne želi da se dopisuje sa muškarcima, zato što je kreposna...te na taj način ona dolazi uvek do žena, devojaka i devojčica na PVT prepiskama. Kad ih dovoljno zaludi, pozove ih na slatko od šumskih jagoda koje je navodno kuvala sa svojom svekrvom.

Ukoliko mlade i nevine devojčice poveruju, Stanoje je u stanju da nad njihovim mladim telima bludniči satima uz pesme Tozovca i Braće Bajić koje peva za vreme dok zasićuje svoju bolesnu maštu u podrumu svoje udžerice iza pijace u Obrenovcu.

...Niko nikada nije video Stanojevu, tj. Vučicinu sliku.

Svi oni koji su videli taj lik, više nisu u stanju da govore!

12. Haha, Kurde... :))))

13. Ја сам готово сто посто сигуран да Вучица има пенис.

14. Hahahahhhaha, Stanoje jebač mlađanih klitorisa

15. dok zasićuje svoju bolesnu maštu u podrumu svoje udžerice iza pijace u Obrenovcu.

Znam jednog lika koji tačno odgovara opisu, cirka ceo dan ispred prodavnice kod pijace u Obr, ko zna šta radi noću.

16. Kurd je zapravo devojčica i zove se Milovanka. U sekti je i proganja sve živo i mrtvo. Pogotovo mrtvo jer je nekrofil. Čudnog je izgleda, kosa joj je začešljana u levu stranu. Ima stan koji je prepun vudu lutkica. Ko god da je video, ostao je na mestu mrtav.

17. Budalo! Izvrištala sam se na tvom opisu. :D Ti nisi normalan. :D

18. Kurd se češlja u levo hahahahahaha

19. Jbg Vučice, tako kako ti opisuješ izgleda 2/3 Vukajlije...daj to malo približnije! :-)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.