Mračna strana Vukajlije

1. Пацов има неке чудне фетише, и он ми је сумЉив...

2. Стивен

Мулуца се кресне са малолетником, па му одруби главу.

:NESTRPLJIVO CUPKA: AJDE MYLYCEE

3. Kuku, došo War! Bešte, ljudiii, čuvajte šnale!

4. Ja mislim da je taj Tinker itd. kul lik u životu realnom, nego da voli da troluje po netu. Kostić je imao teško detinjstvo jer se nije družio sa dečacima pa su ga hejtovali. Zyclon i Džimi imaju neki OCD brda posto.

5. Стивен

Малолетник

Hahahah sunce ti jebem.

6. Стивен

Малолетник

Maloletnik, snuff samoubojica.

7. Valdemar - On živi u malom stanu koji je onako dosta prljav, tu uzgaja crve, ima i zmija, štakora, pacova (ima komada k'o zec :-) ), pa onda na njima vrši pokuse, jer stvara novi otrov koji će da unište sve njegove neprijatelje.

Johnny Kurajber - Njega su tukli kad je bio mali, pa je odlučio da se svima osveti tako što će postati slavan preko Vukajlije, svi će ga zavoljeti, a onda će sve te ljude da pozove sebi u stan, napravit će punch u koji će da turi mišomor i sve će da ih potamani.

Luks Učitelj - Ludi naučnik koji je u stanju da od vreće gnojiva napravi atomsku bombu. Radi u Švicarskoj, a uskoro ide u Japan, što potvrđuje priču o atomskoj bombi (osveta Amerima za Hirošimu i Nagasaki).

Mala Vidra - Kćer lokalnog moćnika kojem pomaže da šverca Albance prema Italiji.

Bruce - Vračar. Potura sihire ljudima.

ZyClon - Sektalika. Bivši osuđenik, takoreći bjegunac iz Gvantanama. U Srbiji je našao spas, lahko se maskirao.

Niko Ćosavić - Špijun. Zasad nepoznato ime agencije, ali špijun 100 %.

Srkletnik - Član vehabijskog pokreta, desna ruka vođe Abu Hamze. Često viđen u Gornjoj Maoči.

YeahBatch - Ratni zločinac, jebo ga ćaćin ćaća.

Lemaja - Svodnica.

Kurd - Klasični švercer, samo što on pokrada nemoćne starice, krade im sve što heklaju, pa prodaje po Luksemburgu. I ono za kurčinu je slikao negdje kod neke babe s Manjače.

CoA - Član Al-Kaide, samo što to vješto prikriva.

Burzum - Hanibal Lektor lično!

Christine - Prva Lemajina žrtva, lololo

Remac - Pljačkaš banaka. Ćelavac je to, mora neke zijane da pravi.

VanGoga - Majstor Vudu magije.

8. Bušido mi liči na Amerikan Sajka.

9. Ko ti kriv Valdo kaci met'o fb adresu na profil :)

Ja sam ti kao otvorena knjiga. Na gruzijskom.

10. Johnny Kurajber - Njega su tukli kad je bio mali, pa je odlučio da se svima osveti tako što će postati slavan preko Vukajlije, svi će ga zavoljeti, a onda će sve te ljude da pozove sebi u stan, napravit će punch u koji će da turi mišomor i sve će da ih potamani.

Hahaha, niđe veze.

11. Vlasinarb90 - 89, 88, 87...

12. Da, ljudi, sećate li se Vlabsrinara, usamljenog narcisa koji sve mrzi a zadovoljava se lutkom na naduvavanje sa likom Dokinsa, gok ga u mislima ga vara sa Darvinom...

13. vučica u tegli centroproizvodovih kornišona kiseli očne jabučice konobara koji nije znao da pravilno napravi limunadu

14. Kaizen ima oduvek tri naloga, jedan administratorski, jedan moderatorski(uvek moderatora koga niko nikada nije video, a vremenom im menja imena, polove i sl) i jedan nalog običnog člana.

Ups, jel ovde treba da se napiše fikcija ili istina...?

15. Ako, prijatelje, dobar je to jezik. :)

Champy je pogodiJo dve stvari:
    -jedna od mojijeh omiljenih pesama ima reč "vudu" u naslovu i (za ovo neveruem)
    -jedna od mojih uzrečica (kad kao, pretim): "Ima da napravim tvoju vudu lutkicu"!

Da nije Champy neki derviš, pa se ono, rotira i predskazuje?

16. Neše potcenjuješ vukove a to ne valja.
    Sanglasis, baš to, majku im konobarsku ja! Urnisali mi želudac. Pu!

17. pogodi Čampi ko u hodžin ćitab da je zavirivo... saću jedan sajber sihir da mu bačim...

18. Bruce maže gole ljude na ulici benzinom sa belancetom i onda ih pali namrtvo u sklopu svog najnovijeg performansa!

19. Faca je jehovin svedok!!!!

20. Čuj pogodio... Ja to znam, upravo vas promatram. Btw, Gogo, ta spavaćica ti odlično stoji kad se gleda iz ove pozicije. ;-)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.