Prijava

okej je da pričaš sa tipom dok šora. ali NIKADA nije okej da mu gledaš u kurac dok šora. osim ako si peder, i ako je i on peder. onda je okej.

Da li da gledam ribi u pičku ili u oči dok piša po meni? I da li ona mene da gleda u kurac ili oči dok pišam po njoj?

pička nema oči, blene u prazno čake

Лош тролџија овај Пазлфокс.

pazi čače, zajebano je to, msm uopšte da se drže oči otvorene, oće posle da pecka ako mokraća uđe u oko...

Priđi, lemajo, i otresi ga.

Pa piški mi na grudi, a ja nagnem glavu malo nazad, da mi ne ide u oči. Jebiga, tehnika.

A može i zguza što kaže Manijak, pa mi na leđa piški.

a pa da, jeste, jebote koja sam plavuša...

Mislim da je vizuelni kontakt prilikom mokrenja po partneru najbitniji ukoliko se to radi u svrhu ponižavanja. Znači, fiksiranje: oči u oči sve vreme. A ako neko to pije zato što čisto voli to da čini, onda može i da sipa u čašu (koju i kakvu čašu - izbor je širok).

Valdemare, a može i da znači poverenje i prisnost.

da, sad se nameće pitanje da li piti mokraću iz čaše ili direktno iz pičke/kurca? sličnosti i razlike? za i protiv?

Direkt iz pičke/kurca. Prva ruka, bolje je.

Пишам виски, драга, потегни из флаше.

Valdemare, a može i da znači poverenje i prisnost.

Pa naravno da znači, sigurno se ne bih osetio prijatno da me ponižava osoba u koju nemam poverenja. Ljubav i poverenje je ključ svakog dobrog odnosa, pa i odnosa koji se zasniva na pijenju koječega. To, i sejfvord.

da, sad se nameće pitanje da li piti mokraću iz čaše ili direktno iz pičke/kurca?

Mislim da je prisnije direktno, jer ono iz čaše može da dovede do otuđenja. Iz čaše piješ i sok od jabuke, a ko zna kakve su ruke tu jabuku brale...

Onaj puškomet stvara tenziju, bilo bi lepo da osuđenik ima više vremena i mogućnosti za zadovoljenje iako bi to bilo suprotno svrsi njegovog poslednjeg trenutka. Grešniku dati da bira između grehova kao poslednju milost je surovije nego način bilo koje egzekucije koju je plemeniti čovek izmislio u toliko dugoj istoriji kroćenja svoje prirode. Ovo je slučaj kada je teško razlikovati poslednju želju od primoravanja. Za neke to nije primoravanje već problem izbora. Šta da radi biseksualac BDSM sklonosti, da se ubije! Ili ako sam ipak previše bukvalno shvatila pitanje, da se vratim na virkanje. I kako sada govorite da taj ima partnera a treba da bira. Onda lako, ako je partner istog pola, odlučuje se za služenje u nekoj varijanti, i ono za urin u drugoj opciji. To je valjda jasno.

Onaj puškomet stvara tenziju, bilo bi lepo da osuđenik ima više vremena i mogućnosti za zadovoljenje iako bi to bilo suprotno svrsi njegovog poslednjeg trenutka.

Nisi shvatila, poenta je: biraj jedno od toga dvoga, inače - puškomet! Izbor koji čovek napravi objašnjava nešto o čoveku.

Kao ono kad Crnogorac priča: "...a onda nas opkole Turci i pohvataju nas, i izađe jedan Turčin pred nas i kaže - da vas jebemo, ili da vas pobijemo..." I ovi što slušaju Crnogorca pitaju: "I, i, šta je bilo, šta je bilo?!!!" "Pa ništa, ubili su me."