Da se ja pitam....
  • leela

Dakle...Koje je mesto gde bi ste najradije otputovali i zašto samo da imate dovoljno para/ vremena/ para/ pasoš ili šta vam već fali?

Bilo bi lepo da imate neke hipsterskije predloge od Bora Bore i Maldiva, svi znamo da bi tu svi išli.

• Majakovska

Ja bih u neke hladne predele, tipa sever Norveške ili Sibira.

• Kolfild

Da se ja pitam, ja bih proterao do aljaske, da gledam auroru.

• musssashe

Ban na nedelju dana onom ko dodje na temu i napise: "...ja bi proterao autobus ovuda". Nemoj posle da nisam rekao!!

• leela

Meni trenutno najbolje paše neka tropska po mogućstvu karipska destinacija, al generalno bih se baš rado prosunjala po nekoj azijskoj vukojebini
    npr Kambodza http://1.bp.blogspot.com/-b9htWOwaFoM/TaY1T-x4VsI/AAAAAAAAAPU/lv6LHht8Qhw/s1600/DKlempa_Cambodia_13.jpg

• Ђока Бомба

musssashe

Ban na nedelju dana onom ko dodje na temu i napise: "...ja bi proterao autobus ovuda". Nemoj posle da nisam rekao!!

Таман посла да пишемо.
    http://www.youtube.com/watch?v=QgGPbBVqFUg

Волео бих да проведем неко време у Норвешкој или Шведској, пре свега да се уверим својим очима како заиста функционишу њихова друштва.

• Ибро

Какво царско образложење бана! :) Морао сам јавно то да напишем. Само немојте више, доста су ми два за данас, а и немам више налога :)

• Шоми 

Тајланд - Да тренирам Муј Тај и осетим чари ноћног живота
    Бразил - Да тренирам Бразилску Џију Џицу и сунчам се на Копакабани/јебем бразилке
    Јапан - Да тренирам Кјокушин и видим начин њиховог живота
    Индија - Да идем на псајтренс журке и слушам о источњачкој мудрости

• Kurd

Definitivno Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgistan i Kazahstan...ništa drugo.

Već godinama patim da tamo odem i nikako da me put nanese ili da budem u prilici, a 'oću dupe dizedem što sam sprcao ovolko godina u guzicu i još to nisam video.

Podrazumeva se da ne mislim na par dana, nego na jedan lep mesec... :-)

http://oursurprisingworld.com/wp-content/uploads/2008/01/uzbekistan_art_01.jpg

• Skočimiš

Japan, Portugal, S. Koreja, Novi Zeland, Kongo.

• Mala Vidra

Argentina, definitivno. Ma, cijela južna Amerika, doduše bez Brazila. :)

• Dedzon

Definitivno neđe đe bi mogao da se kupam čitave godine, tipa Kuba, Havaji, taj neki rad. Primorsko dijete jebemliga.

• Ajvarnaleba

Norveška, Island i Farska Ostrva. Obožavam ove destinacije. Sneg, al' standard jebiga.

• Valdemar

Išao bih ovako: vozom do Konstance, onda parobrodom do Sevastopolja, odatle vozom do Sočija, odatle čime stignem u krug oko Crnog Mora, pa onda u Zakavkazje...

• Comatose

Вијетнам.

• Valdemar

Ali ovo mi je baš san: da sednem u voz u Moskvi, pa transsibirskom železnicom do Vladivostoka, pljunem u Pacifik, pa opet natrag. Možda sa malim zadržavanjem na Bajkalu. Četrnaest dana ruskog voza: raspad! Pričali su mi ljudi, a i čitao sam, da su ti ruski vozovi na duge staze ludilo, druženje i alkoholisanje 24/7.

• Đango

Skandinavija zimi i Kuba leti.
    Rusija u proleće.