Екипа за кафану
  • Миле Бубрег

Кад бисте могли да одаберете 10 људи са сајта, да седнете у кафану и да се облочете ко стока, која би то екипа била? Ја никога лично са сајта не познајем, ево мог списка на осећај и кратког образложења:

1. главни - воли попит, воли загаламит, први пик са драфта
    2. Лукс - кад смо већ у истом крају, а и нешто ми говори да човек 'осећа' алкохол
    3. натнат - треба неко да повеже сав тај народ у смислену целину
    4. Курд - да би био ред и мир. хеххе искуство неће шкодити
    5. Тхе проф - глас разума, представник за штампу, музички уредник
    6. лемаја - не знам жену, али имам осећај да би ми била инспирација
    7. Отац Гаврентије - танана боемска душица из завичаја
    8. Фацафацаа - то у случају поста... зезам се, ако буде Богу душу, нек се нађе
    9. Наџак баба - види под 6, кубуримо с' жене ође, а и модови све покупише...
    10. Валдемар - мора и ''Миле контраш'' дима, зарад свеукупног угођаја.

Ај сад ви.

• Сантјаго Коровјов

Ја нећу да постујемо овде пошто има доста људи са којима често одем на пиво или тако то. А рецимо и Фацафацаа и Сос кад дођу у Бг, забодемо се негде да попијемо што се тиче вас који нисте из Београда.

• Leprikon

симе србин! не треба ми нико више!

• Natnat

Meni isto bzv da pravim kompletan spisak, bilo bi baš mnogo ljudi, a neke bih zaboravila, pa nije red.

Mile, dve osobe sa tvoje liste bih izbacila, a definitivno bih dodala Asata, Predražinja, Remca, Duba, Čaka, Kristinu, Čaveza, Džonija, Buksnu, Burija...eto, ipak pravim spisak, a nisam htela :)

• Миле Бубрег

реме, натнат, ви сте у предности, познајете све ове људе лично. ја, нако, на осећај...

• Kurd

4. Курд - да би био ред и мир. хеххе искуство неће шкодити

Mislim da sam vlasnik ubeeeedljivo najluđih kafanskih doživljaja ovde, koji ni iz daleka nisu za zapisivanje, naročito ne po internetu.
    To sada ja kao glumim smirenost i ravnotežu, inače me po Vranju i Kragujevcu...a i šire(khm...), znaju me kao nekoga ko je za 10 godina samo 20 dana proveo van kafane.
    :-))

• Natnat

Pa evo, od ljudi koje poznajem 99 % je za kafanu, znači nekih 70 duša, od onih koje ne znam a volela bih da vidim u kafani si ti Mile, VanGoga, M70, Advokado, Buri, Paninaro, Luli...

• Deku

Kapiram temu ali spisak mi mnogo dugačak, mislim deset ljudi, gde s njima?

• Миле Бубрег

dal da prepravim na Sava centar?

• paninaro

Kapiram temu ali spisak mi mnogo dugačak, mislim deset ljudi, gde s njima?

nije problem, spojimo stolove :)

• Facafacaa

Па у голем сепаре, бем ти жижу

• Kurd

Ima u Stanovu ona sala za ispratnice... :-)

• enemyofthefreeworld

Дић'емо шатор!

• Deku

Ne znam, ja sam samotnjak, kafanu volim da posetim sam (u 95% slučajeva) ili sa još max dve osobe (resto %).

• Facafacaa

nije problem, spojimo stolove :)

Док неко не врисне РАЗМАЧМАЈ СТОЛОВЕ ОТПОЧМА ШИЗА

• Natnat

Da napravimo sledeće godine Miletu doček pod šatorom?

• enemyofthefreeworld

Da napravimo sledeće godine Miletu doček pod šatorom?

Манифестација под називом: Миле поново међ' Србима!

• Срета-Штета

И ангажујемо Бају Малог Книнџу да пева целу ноћ!