Prijava

Mile, odazivam se pozivu, donosim pečeno prase, ohlađenu gajbu piva, kanister rakije, i kasetu sa krajiškim pesmama. Mislim da do sada u životu nisam ni jednom odbio poziv u kafanu. ;-) Meni svi valjaju za kafanu, samo dok ne pričaju puno o LDP-u i gej paradama, kad sam trezan, jer trezan umem biti natakaren. Kad popijem koju, e onda more sve, tad sam mehk k'o duša, grlim i ljubim sve redom, a naročito žemski svet.... ŽIVOOOOT SA NJIMAAAAA BIO BI LEEEEEP, SAMO KAD BIH TEBEEEEE ZABORAVUUUUU DAOOOOOO DA ZA TVOJEEEE IMEEEEE NE BIH ZNAOOOOO.

http://www.youtube.com/watch?v=OZ4643SaPl4&feature=related

Vaki šator. Ja ću da doniram ovu pičetinu po stolovima.

nista onda, zakljucavaj temu, kad kupim kartu, otvaramo novu. ja dolazim na duze, nek se ne brinu raspali gastosi, nije Mile trka na 100 metara, pre ce biti ultramaraton.

Ajde važi...ja sam za 4-5 sati iz Lux-a u Bgd, a kako sam se navadio u zadnje vreme da putujem, uopšte mi nije teško i dok reče "šta bi" ja sam dole. :-)

:LOCK:

Ako ne računakm trenutke kad se Bobi i ja okupljamo po kafanama, jedan jedini put sam sa vukajlijašima sedeo u kafani u NS i nisam smeo da pijem jer sam došao autom. Neću da izdvajam nikog posebno, ali ima ovde mnogo ljudi koji bi bili sjajno društvo za kafanu. Mada, kapiram da bi se mnogo bolje proveli na nekom skupu tipa revije definicija...

Tema je zaključana ali pošto si moderator možeš ostaviti komentar

http://www.banjalukaforum.com/download/file.php?avatar=11428_1350057333.gif

Možeš da ostaviš i kilo belog i sifon sode...samo si stipsa...

Nije on stipsa prirodno, to imaju kao stručni predmet :)

E stvarno, jesil' ikada video kako pop plaća račun u kafani?
Ili čuo da je neko nekada to video, ili da je neko nekada upoznao nekoga ko je ikada, igde video popa kako plaća račun u kafani?

Kontam da je moguće u Novom Pazaru kad ode na kadaif da mu uzmu kintu Šošoni :)

"Snikers staviš u džep, ruke na potiljak i ne daš čokoladu dok ne odradi...."

Ja sam juče dao popu 20 maraka što mi je okadio prekadnju koje će kasnije da meće pjevačici u sisurde. Faco jes i ti taki?

Одо' се напит' неђе па ћу се вратити да вам одговорим на питања.

Kako ide pesma: "I PRIĐE GOSPOD BOG MAJCI BOŽJOJ NA TERASI PREPUNOJ CRVENIH RUŽA I STADE JOJ TIHANO POPIJEVATIIIIII: gde si dušo, gde siiii raaanoooooo..."