Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
...
korleone je zakasnio
:)
TĐ ima tri muža.
haha, ja bi volela da imam:))
hipnos ne može da nađe muža
Hipnos je stari brkati čova
Yomax mrzi Mumija
hipnos se zabavlja sa Dzoni Depom i zajedno rade u fabrici cokolade :)
jana nosi carape na papuce
Zevonja je ponosni vlasnik tri Audija :)
hipnos voli da mi pere sofersajbe:)
Zevonja nosi haltere dok šeta svoju pudlicu. :)
to je terijer!! :P
lestat ima pilece grudi!
Zevonja ima žvake u kosi.
hipnos ne piše stihove
To je istina :)
Dioklecijan voli da jede puževe.
bilo..nisi originalna
:-)
Hipnos se boji puževa
Dioklecijan je patentirao ekspres lonac.
Hipnos je izmislila toplu vodu.
RD je glavni baja u bolivudskim filmovima.
Hipnos je stjuardesa u Air India zbog koje su se pobili pilot i kopilot sa stjuardom.