Vidi...svako malo poneko od nas prođe kroz postere i pobriše ono što je najgore ocenjeno, ne unoseći se mnogo u sadržaj(iz razumljivih razloga) tako da zapravo vi koji lupate minuse na neki način i spremate to za brisanje.
E sad, znam ja da je smorno kad na svakih 20 loših vidiš jedan dobar, ali kapiram da i retardirana deca trebaju da imaju neko svoje mesto u ovom pesku u kome se svi zajedno igramo...

Ovaj sajt je popularan...a to treba i da ostane, jel' da?
E sad...kad je nešto popularno, onda svi dođu tamo, a 95% tih koji dođu su netalentovani. A da bi bio i dalje popularan, mora baš svi da dođu(i budale) i tako u krug.
Ne možeš da napraviš nešto što je mnogo posećeno, a zasnovano je na elitističkim principima. Makar ne na internetu.
Sve u svemu, ne gine nam to da treba puno da se briše. :-)
Sherif_Gile
Najbolje da se opet ubaci kašnjenje za izbacivanje postera, mislim da bi pola sata bilo sasvim dovoljno da moderatori pobrišu gluposti.E ne mogu uopšte da se setim što beše Kaizen ovo ukinuo, ima negde na mod-forumu ali me mrzi da kopam, a ne može da se gugla tamo...imao je neki dobar razlog, al' da me ubiješ ne mogu da se setim koji. :-))
Деветар Цокулић
Вратите дефиницију дана ! или барем популарне дефке!Ovo za popularne defke imas na onom kalendaru, tu su ti najbolje ocenjenje u toku dana.
A bolje da se ne kasni sa posterima jer cesto ljude i necija debilnost nasmeje a i kada ima i gluposti zivlji je sajt jer cesto dodje do rasprave, zajebancije kao npr na definiciji monitor,ili ma ponekim malo provokativnijim ili jednostavno debilnim posterima.