Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
боли те курац.
Први пут сам се осјетио сретним што сам пливао по тартану, јебешмисве
Dosta sličnu scenu sam imao i sam. Trenirao sam ja atletiku nekih sedam godina, srednje i duge pruge. Jednom na stazi bio neki bacaš koplja i ja uzmem to koplje iz zajebancije i bacim ka njemu. Pošto je bio okrenut leđima nije video da ga gađam... recimo da sam ga omašio za nekih 10cm. Od tada sam dobio zabranu korišćenja eksponata koji nemaju veze sa mojom disciplinom.
http://www.youtube.com/watch?v=_Rhq-SV57Z8
Јеботе, ко да је Господ за нешто хтио да ме казни па ми послао диск, затим је скапирао да је то прећерана казна па је помислио "ко га јебе, овај сам му пут прогледао кроз прсте, нек само сјебе лице" и тако сам ја завршио са ожиљком.
Лолололо, а са оним чудом од 600 грама и ниси могао пуно да га сјебеш, мог друга је копље спуцало у бутину, мада капирам да много зависи од путање, јачине кретања и угла под којим копље пада. Овог мог ортака, руку на срце, и није нешто јако спичило.
Jednom sam trebao da jebem jednu ribu. Taman kad sam trebao ga da ga stavim poteralo me da serem. Dok sam otišao i vratio se, ona se već bila spakovala i nagela iz stana. Jebiga VIŠA SILA.
ja ovde neću ni da pišem, nema svrhe pisati tolike postove...
Ja sam sve ovo već doživeo... (sad ide tema iz Zone sumraka...)
I kod mene sve sam sinhronicitet do sinhroniciteta, jedva živa.
I kod mene, počelo pre nekoliko godina, i stalno je, samo očekivao sam da se vremenom pojavi neki logičan smisao, da povežem, šta li, al ništa... Sad jedva da registrujem.
претпостављам да си прије неколико година почео да жваћеш оне твоје печурке ?
Gle, sad me bije glas da sam narkoman... Pa ne radim ja to na regularnoj bazi... Samo nekoliko puta. Čini mi se i da neću više.
Валдемаре, ти си за мене људина!
A nemam ni metar osamdeset, eeee...
Онда си људ.
едит
спемујемо тему чоеку.
Губимо два разлике од неких Рожајаца, задњи напад, ми се нешто упетљали, лоше организовали акцију, кад оно лопта дође код мене, ја је бачим некако врљаво са тројке и она без коске упане кроз обруч, ја сав срећан, помислих "мора да је виша сила,нема шта друго", ја не умијем да убацим тројку ни кад намјерно шутирам, то ми је вазда најслабија страна била.
Још да није био фаул у нападу.. Додуше испоставило се да сам и ја нагазио линију, јеби га, ал' сладак је то тренутак био..
ееее
Ali ne može se svima pričati i kraj napretka u tome, odmah misle da se drogiraš.
Ma otkud znam, možda se nekad sve razjasni, mogu da zamislim trenutnu munju otkrovenja... Mada, u stvari ne mogu...
РЕЦИТЕ НЕ ПЕЧУРКАМА!
Ja gi jela malopre.Pu, kad nisam vid'la ovu parolu!
ceo dan ih spremam...
Jesi našla da kupiš sušene na planini?