Prijava

Mada, često imam neke fleševe kao da sam bio u Francuskoj za vreme drugog svetskog rata i slično.

боли те курац.

Имали смо тренинг заједно са неким атлетичарима, јебемлига, бацачи дискова. И лик има једно два и десет, матер му, зафрљачи онај диск и лети чудо ко лудо, ал' право у правцу моје главе, и пада оно, а ја трчим и ништа не примјећујем. Елем, имали смо неку фору на тренинзима кад трчиш овај што је иза тебе те зове да се окренеш, а неки од момака који су испред тебе чучне и ти се скобељаш по атлетској стази ко пичка. И трчим ја, дахћем, срце пумпа, вене набубриле.. Трчим а диск лети, и одједном ме зове овај друг, ја се окренем и трас, да нисам пао преко леђа једног фактарда диск од неколико кила би ми вилицу расуо по тартан стази и не би ме више мајка живог гледала.
Први пут сам се осјетио сретним што сам пливао по тартану, јебешмисве

Dosta sličnu scenu sam imao i sam. Trenirao sam ja atletiku nekih sedam godina, srednje i duge pruge. Jednom na stazi bio neki bacaš koplja i ja uzmem to koplje iz zajebancije i bacim ka njemu. Pošto je bio okrenut leđima nije video da ga gađam... recimo da sam ga omašio za nekih 10cm. Od tada sam dobio zabranu korišćenja eksponata koji nemaju veze sa mojom disciplinom.

Јеботе, ко да је Господ за нешто хтио да ме казни па ми послао диск, затим је скапирао да је то прећерана казна па је помислио "ко га јебе, овај сам му пут прогледао кроз прсте, нек само сјебе лице" и тако сам ја завршио са ожиљком.

Od tada sam dobio zabranu korišćenja eksponata koji nemaju veze sa mojom disciplinom.

Лолололо, а са оним чудом од 600 грама и ниси могао пуно да га сјебеш, мог друга је копље спуцало у бутину, мада капирам да много зависи од путање, јачине кретања и угла под којим копље пада. Овог мог ортака, руку на срце, и није нешто јако спичило.

Jednom sam trebao da jebem jednu ribu. Taman kad sam trebao ga da ga stavim poteralo me da serem. Dok sam otišao i vratio se, ona se već bila spakovala i nagela iz stana. Jebiga VIŠA SILA.

ja ovde neću ni da pišem, nema svrhe pisati tolike postove...

Ja sam sve ovo već doživeo... (sad ide tema iz Zone sumraka...)

I kod mene sve sam sinhronicitet do sinhroniciteta, jedva živa.

I kod mene, počelo pre nekoliko godina, i stalno je, samo očekivao sam da se vremenom pojavi neki logičan smisao, da povežem, šta li, al ništa... Sad jedva da registrujem.

претпостављам да си прије неколико година почео да жваћеш оне твоје печурке ?

претпостављам да си прије неколико година почео да жваћеш оне твоје печурке ?

Gle, sad me bije glas da sam narkoman... Pa ne radim ja to na regularnoj bazi... Samo nekoliko puta. Čini mi se i da neću više.

Валдемаре, ти си за мене људина!

A nemam ni metar osamdeset, eeee...

Онда си људ.

едит

спемујемо тему чоеку.
Губимо два разлике од неких Рожајаца, задњи напад, ми се нешто упетљали, лоше организовали акцију, кад оно лопта дође код мене, ја је бачим некако врљаво са тројке и она без коске упане кроз обруч, ја сав срећан, помислих "мора да је виша сила,нема шта друго", ја не умијем да убацим тројку ни кад намјерно шутирам, то ми је вазда најслабија страна била.
Још да није био фаул у нападу.. Додуше испоставило се да сам и ја нагазио линију, јеби га, ал' сладак је то тренутак био..

ееее

kod mene, počelo pre nekoliko godina, i stalno je, samo očekivao sam da se vremenom pojavi neki logičan smisao, da povežem, šta li, al ništa... Sad jedva da registrujem.

Ali ne može se svima pričati i kraj napretka u tome, odmah misle da se drogiraš.

Ma otkud znam, možda se nekad sve razjasni, mogu da zamislim trenutnu munju otkrovenja... Mada, u stvari ne mogu...

РЕЦИТЕ НЕ ПЕЧУРКАМА!

Ja gi jela malopre.Pu, kad nisam vid'la ovu parolu!

ceo dan ih spremam...

Ja gi jela malopre.Pu, kad nisam vid'la ovu parolu!

Jesi našla da kupiš sušene na planini?