Шта данас ручавате?

1. Vidra, srećo moja, uzmi dva komadića kulena i stavi na oči sledeći put kad odredjuješ porciju. :)

2. a to mi je jedini obrok bio, nisam stigla da jedem cijeli dan, a glaaaadne oči :D

3. Изгледа као да је неко повраћао по недопеченом пециву.

4. Pasulj.

Onda mast, hleb, paprika i odozgo kuvana jaja. Zalio mlekom. Nema veze sa vezom al ja sit.

5. Изгледа као она одвратна корица за торту.

6. Nije,Thile, nego samrazbio celo jaje i umutio ga, nisam hteo da bacam belance i time premazao kore i dodao malo lanenog sjemenja jer nisam mogao da nađem gde sam susam ostavio... xD

Vidro, no offence, ali ja samo vidim pozamašnu količinu holeterola... :)

7. јел ово лук у средини

8. Luk , pavlaka ili sir neki, čvarci i kulen.

Zajebala si i mene.

9. Ала ће Видра да базди након овога хахаха А верујем да они што иду у шуму да беру дрва не једу толико :)

10. ne znadem, al poslije 45 min treninga na prazan stomak, meni ovo sasvim fino padne :D
    marko, luk je :(

11. Ovo rajderovo izgleda kao krempita sa daunovim sindromom.

A njidru treba poslat da radi u menzi svanulo bi im

12. ja bo, da ona studentska stoka u menzi jede 'vako finu hranu
    NEMAŽE

13. jedem govna
    hoće neko?

14. @Makaronac: Ovaj komentar čekam još otkako je Putincan otvorio temu, sad mogu umrijeti ko čojek.

Naravno, prije smrti, ja pojeo ovo:
    Propasirao po 1 glavicu crnog i bijelog luka, dodao kašičicu bibera. Bacio na vrelu mast, dodao 4 jajeta i šaku vrganja. Bacio na tanjir i poklopio sa 499,99 grama podgrmečkog kajmaka. Rasuo sam se ko rezanci.

15. TERA KOLA MITAR RABADZIJA POPUSTIO UZDE NA KONJIMA KONJI STARI MITAR JOS STARIJI POD SESIROM PRAMEN KOSE VIRI
    http://www.kuvajuzivo.net/wp-content/uploads/2013/04/10.jpg

16. Pasulj treći dan crni pojas.
    ALI! Napravo sam nešto slatko.

Ispod je musli i orasi i sve zaliveno karamelom, silikonski kalup. Eto za decu malo

http://www.dodaj.rs/f/f/OF/3GKrQjvn/img201401271732210.jpg

17. U pauzama između pravljenja tutorijala, mali predah u kuhinji ;-)

18. Rade brate, ne zameri, ali Riplijeva je lepše stvari ubivala po filmovima :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.