Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A to je zbog kamere. Šta kažeš šo imam milje?
Nešto pa štogod, meni baba i majka heklale da imam kad se oženim pa naposletku odustale od čekanja :)
hm, sad ste me inspirisali
šta bih mogla da jedem......
ja malopre pravio tople sendviče, lagana večerica :)
iam neke tikvice, hm..
Musaka od tikvica?
posloći na rešetku u rernu, ispod stavi papir za pečenje, 10 minuta na 200 stepeni, malo soli, sirča i maslinovog ulja i udri :)
ne'am tepsiju prikladnu, 'bem ti sirotinju
a i dok odmrznem meso.. vidjeću
Jedem sline i vosak iz uha.
ama ne na tepsiju nego na žicu bre...
Sendvič od kobasice i jaja.
http://www.dodaj.rs/f/X/r2/1KtSaR83/photo0282.jpg
mini pice od tikvica
podloga tikvice, odozgo kečap, mrvica suvog mesa i kulena, tj. ona crkavica što mi je ostala, čili, so, biber, susam, sve što mi je došlo pod ruku
predobro je
Još će od tebe ispasti solidna žena :)
ee, to ti pričam :D
Do jaja ispalo.
Šta solidna, ako ovako bude improvizovala u braku kuća nej da bude gladna.
jednom mi je jedna osoba sa ovog sajta, da ne navodim ko, rekla da se svaki moj recept svodi na: nabacaj svega što imaš u kući i valjaće:D
nisam ja ;)
UBR: to je tipično muški princip kuvanja :)
Vidro, sutra ti kačim šta sam ručao, pa da nadmašiš to... nemam živaca večeras - umoran sam i nervozan... :)
deal :D
bruce, ma znam da nisi ti, izgleda da mi višak testosterona utiče i na kuvanje :D
Svako zlo za neko dobro - višak testosterona kod žena daje bujnu kosu i neutoljivu seksualnu želju :)