ja pekla prokeljčiće i šampinjone, i pravila neki crveni sos od pavlake da pospem po tome, znaš koja divota. i salata od luka uz sve to. zato ne izlazim iz kuće naredna 3 dana koliko smrdim :D
cveklu onu iz tegle uzmeš, naseckaš na krupne kocke, ostaviš u pavlaci preko noći, sutra povadiš cveklu i imaš najprirodniju crvenu pavlaku. Za dekoraciju dušu dalo!
danas sam izmislio vrhunski sos, tako jednostavan, tako divno lagodne teksture u ustima. pavlaka, senf, kecap i origano.
dobro, nisam ga izmislio, ali ovaj sos je cekao da bude otkriven, sigurno. probajte.
A JESI GLUP, BOKTENEJEBO!
skuvaj jaja, oguli ih, uzmi teglu, stavi koliko može jaja, dopuni sa sirćetom do vrha tegle, stavi kašičicu soli, kašičicu šećera, promiješaj, eventualno oguljenu glavicu luka, poklopi i u frižider
k'o teletu da objašnjavam
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kim, anis i susam običan
мени ништа ружније од кима нема, не'ам појма зашто
Ni meni kada je u jelu i mleven, ali kada je ispečen na hlebu i reš, dobar je. Još pomešan sa anisom i ovim suncokretom, mljac!
ja pekla prokeljčiće i šampinjone, i pravila neki crveni sos od pavlake da pospem po tome, znaš koja divota. i salata od luka uz sve to. zato ne izlazim iz kuće naredna 3 dana koliko smrdim :D
Crveni sos od pavlake?
Cvekla ili kečap?
slatka paprika, ljuta paprika, malo čilija i malo paradajz sosa :D kečap mi isfuran previše
i so i biber, ofc
cveklu onu iz tegle uzmeš, naseckaš na krupne kocke, ostaviš u pavlaci preko noći, sutra povadiš cveklu i imaš najprirodniju crvenu pavlaku. Za dekoraciju dušu dalo!
steta cveklu tako upropastiti
Не могу да нађем добар рецепт за укисељена јаја. Све нешто на усташком, ништа не разумем.
Колико јаја може у теглу од кило и колико сирћета и воде да скувам?
http://bit.ly/18VYzVd
čovječe.
Не, не умем ја да гуглам.
Који ће ми курац тамо неки рецепт са ђумбиром и осталим говнима, оћу најједноставније.
danas sam izmislio vrhunski sos, tako jednostavan, tako divno lagodne teksture u ustima. pavlaka, senf, kecap i origano.
dobro, nisam ga izmislio, ali ovaj sos je cekao da bude otkriven, sigurno. probajte.
pa idiote, pogle prvi recept, sirće, so, šećer, luk i jaja
:|
Имам теглу од кило јебем ти сунце, видиш колике тегле су они ставили?
Brate, Vidro, skupi muda, reci mu da ga volis i otidji u kosjeric da kiselis jaja. Ez simpl ez det.
ne upropastiš cveklu, staviš samo malo da obojiš pavlaku, ostatak iz tegle pojedeš
ghahah
A JESI GLUP, BOKTENEJEBO!
skuvaj jaja, oguli ih, uzmi teglu, stavi koliko može jaja, dopuni sa sirćetom do vrha tegle, stavi kašičicu soli, kašičicu šećera, promiješaj, eventualno oguljenu glavicu luka, poklopi i u frižider
k'o teletu da objašnjavam
ovo što ti vidra kaže, probaj sa par komada, nećeš crći