Шта данас ручавате?

1. Који сам курац и питао. Мурш.

2. NEMA NA ČEMU. konju.

3. Awwww, e jeste slatki.

4. На сваком линку пише другачије. Требо сам сам да спремам.

5. jebote, ovo dvoje k'o da su u braku

6. I da su vec slavili srebrnu svadbu.

7. što je najgore, sad se i meni jedu ta jaja, a imam sve sastojke, odo da ukiselim :D

8. Nisam nikad probala, jel' podseca na trusiju?

9. da, stvarno, sta je to? prvi put sam cuo ovde na temi za kisela jaja....do tad sam taj naziv uvek povezivao sa necim drugim

10. pojma ne'am, al u simpsonovima, kod moa, ona tegla je uvijek zanimljivo djelovala :D

11. Pa ti rece da ti se jedu, ja mislila da si vec pravila. Nista, kad napravis, javi kako je ispalo.

12. sto na tursiju zoves mene, kada nemas ukisljene

13. ma samo naseckaj crni luk, posoli i potopi u sirće, nakon pola sata izvadiš ohlađena kuvana jaja iz frižidera i onda griz jajeta, kašika luka sa sirćem - to ti je taj ukus uz malo truda :)

14. Сад ми и јаје испало на тепих, не знам што сам уопште узо ово срање да спремам. Још ћу и салмонелу да добијем какве сам среће.

15. ahhahahahahaha, ljebe
    pa ako ih skuvaš, umrijeće i salmonela.

16. Препаметна, не дави више.

17. Eh, a mislio sam da ste srodne duše. Još vam i prezime isto...

18. eto vidiš kako se ponaša, a ja samo želim da pomognem.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.