Шта данас ручавате?

1. иам неки пасуљ који је стар минимум 5 дана, можда 6
    ваља ли то да се једе?

2. probaj.ako ne kisi,moze.al bolje ne rizikovati ako imas nesto drugo.

3. Pasulj se ne kvari, samo postaje tvrdji.

Ja obrijo 2 pileća bijela, i 2 jajota sa senfom. Leba idalje nemam pa sam morao i zumance da preprzim.

4. skočko, jbt, kako ti se isplati jesti taj čeri paradajz! preskup je, majku im :D

5. Ne jedem ga svaki dan, samo nedeljom i praznicima.

6. Јастог од синоћ :(

7. Jbg, gledam da navedem nesto incrsting sto je za klopu, ova trivijalna jela se podrazumevaju.
    I imam sto kila okruglo.
    Nazalost :(

Elem, danas bice neke testetnine smesom. Stuko sam neku masnu pitu pre, mogu da rucam tek navece.

8. https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1800189_10152266506348799_2127809179_n.jpg

batak sa susamom i pečurke punjene smjesom jajeta, krem sira i praziluka sa začinima. perverzija

9. ej, stvarno izgleda ogavno. Oprosti bože što to kažem za hranu.

10. hahahahahahahhahahahaha, eee ljudi moji :DD

11. Vidro, oprosti na indiskretnosti...
    Da li si ti olimpijska bacačica kugle?

12. aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaah
    ovo je mali tanjir!!!
    :D

13. Kako mali tanjir vidi batak koliki je pa sve i da je od goluba brat bratu ovde ima 800 grama mesine.

14. Verujem da je ovo ukusno, ali ja jedem prvo očima, tako da se od ovog tvog ne bih najela :)
    No dobro, možda je i do (ne)kvaliteta fotografije.

15. da bogdom ima, ja već gladna. otprilike je veličina golubijeg :D

16. Tebe je jeftinije oblačiti nego hraniti krsta mi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.