Шта данас ручавате?

1. Suši. Nalazim se sa nekim gej-kolegama za mjuzikl pa tako...Posle ću dotidem do Turaka da stučem dva-tri donera, da se najedem;)

2. pa kada se kusa burzujska klopa.

jeftin studentsko-sljakerski obrok.za 100 dinara po kile podriguse,za 80 litra jogura,onaj najgusci sa malo masti.ispece se podrigusa i jede se sa jogurtom.naravno,ne po kile odma.i malo senfa.

3. Dobro, brate, možda ne podriguša, al' jogurt sa nekom šunkom, parizerom, slaninom, uz "Sava" 'leb - uvek i svuda!

EDIT: Misliš stvarno da sam ja 'teo da idem na jebenu živu ribu?!

4. parizer je podrigusa.varijacija na temu mnogo.sustina je u malo kinte.za 200 dindzi 3 obroka.ne isti dan,da covek ne krepa od hemuzde iz podriguse.

5. Pa, ono jest'...Još posle zapališ neku krdžu i ne moraš da se nadaš da ćeš račune plaćati preko svoje 40-ete;)

6. jos kada zapalis onu smotusu,ono sto valjaju ganciji na pijaci.rak pluca umre od te pljuge ;)

7. Ма није да морам сваки дан да једем подригушу ал брате какви шафрани, кисела јаја, слачице и рузмарини? И још свашта што сад не могу да се сетим да наведем...ко да нико не једе пасуљ(чорбаст брате са ребрима или кобасицом), боранију, грашак, гулаш, паприкаш, шницле јебене најобичније са кромпиром, пире и ћуфте, слатки купус, бечку, карађорђеву, печење, мусаку, сарму...

8. eeee tooo.
    Ko da niko nije večerao meso što mu ostalo od ručka ili pasulj od juče kao što reče pseto, rebrima kobasicama i naravno papcima.
    Ite u kurac
    Treba plata da zalegne za te vaše fensi začine.
    To samo namiriši, oboji i sjebe ukus mesu.
    Meso je centralna namirnica. Sve ostalo su prilozi
    Da kupus i tikvice valjaju, zec bi imao 100kila.

9. pa kada su studenti puni para.

10. Kad već tako gurate ta govna i eksperimentišete sa tim začinima usput obrijte i pičku.

11. Ja danas jedem pasulj ali bez mesa. A to za zeca je lose poredjenje, stalno ga cujem od mojih kad me tjeraju da jedem. Kao da je zdravlje samo imati sto kila.

12. Jeste! Pogledaj nekog ko ima 100kg i pogledaj nekog usranka što ima 60 pa onda proceni koji od njih više liči na muškarca.
    Žena već ne može da se ugoji toliko jer dosta vremena provede u kuhinji pržeći meso i mesući lebac.

13. Žena neće i ne može da se ugoji ako je dobro zatežeš.

14. Tako je!
    Uletiš u kuhinju da vidiš ima li šta da se jede i ako promrlja da nema, ti šaku pa preko usta a ako je zauzeta i sprema onda šaku i preko šupekanje da oseti malo silu. Kad završi, zna šta je sleduje.
    A ne velnes fitnes kurac palac joga ovčija muda.
    Ne kapiram zašto se ljudi toliko sramote sebe pa moraju da se pretvaraju i da beže od svog okruženja i običaja...

15. Opet ti pogresno uporedjujes. Izgled sad nije bitan, pricamo o zdravlju. A da, zene ne mogu toliko da se ugoje jer se zasite samim gledanjem na hranu dok rade i kuhinji.

16. Šta ja pogrešno uporedjujem? NEMAŠ TI POJMA!

Bravo! Najzad si shvatila zašto žene ne mogu da se ugoje.
    Pametna si. Imaš li dečka?
    xe xe

17. Danas na repertoaru piletina i šampinjoni i nekog šeri paradajza dubacim tu, ako zbavim integralnu rižu možda smutim neki rižoto al čisto sumnjam.

S obzirom da sam ustao u pola 1, trenutno jedem kruške i jabuke za doručak.

18. бог вас нејебо како можете пиринач да једете у било ком облику осим у сарми

19. kada pritisne glad sve se moze jesti,pa cak slatki kupus usmnjivog ukusa.treci dan.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.