U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
:) Ništa ez zrdave rane. :)
Daj gutljaj toga multivitamina. :)
Izvoli. :)
http://www.tehno-ron.hr/galerija/velike/karibso.jpg
da sam pjan i da mi neko da flašu ovoga, ja bi ga prosuo po kosu, liči se na šampon. Ipak se ja držim Koka kole s ledom. Bez alkohola. Pih...
http://www.pivnica.net/ieNews/slike/n_1803.jpg
bambus
Ostavi se toga Skočko popi ženama svo piće. :)
Ne idem nigde večeras pa mezuckam file ameriken, pršuticu, nekih tu raznih sirića, neke sosiće uz to, itd i tako to...
Kurac ženama, krknulo je mene ovo uglavu momački :D
Znam, probao sam to, ka sok a popiješ 2-3 počne da fata, i to dobro. Bile su i neke votke sa ukusom voća, ne znam ima li ih više, al one se skuplje bile, e to je još gore bilo, slatko ka šerbet a jako ka, pa, votka.
Samo Vinjak i praseCine.
Ceo dan pijem neki španski šampanjac i sladim se čokoladnim kolačem sa makom. Još malo pa ću baciti peglu koju je još jutros trebalo da bacim.
Štapiće, smoki, crvenu koktu od juče i pitu sa kiselim kupusom i kulenom od jutros.
Valdemare, kad izbaciš bljuvutak, sačekaj tačno 15 minuta da se oladi, a onda ni časa ne časi, jer mak gubi na snazi. Pokupi s poda koliko možeš, metni u duboku šerpu, malo aleve, nalij po kile vode, prokuvaj i daj tašti. Neugodno s korisnim :-)
danas neki paprikaš
Ја грун'о неку пасуљчину сребарцима . Не да је било добро, уф!
Upravo sam probo - banane zgraom iliti s pasuljetom. Omjer je jedna banana na litar pasulja, isjeći ih na deblje kolutove, malo pobiberiš da stoje minut tako i ondak okrutno bućneš u gra' 10 minuta prije kraja kuvanja. Jesti vrelo, napajati se uz ovo bijelim vinom. Gasova kod mene i ukućana bješe u izobilju, a smrada NEMA, ljubi ga Sotona.
Ja bih zabranio Valdemaru postovanje na ovoj temi.
Tj. svakom.
Nešto mi se slično danas i dogodilo. Bio sam u nekoj gomili i nisam mogao da povraćam po ljudima, pa sam morao da progutam natrag sve što sam izbacio. Ali nije bilo toliko loše jer sam imao dobar ručak... Mmmmm... Sarma.