Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Upravo tunjevinu i luk, fensi ludilo!
BURŽUJU!
I vraćamo se na početak teme... Suljpa - juče, danas, sutra
Hahaha. Ovaj Valdemar stvarno nije normalan.
Ja jeo pohovane banane. Uh. Brukaaa.
Ovaj Valdemar stvarno nije normalan.
I tebi je bilo potrebno više od godinu dana da to uočiš?
Da. :)
To je samo poza. Ja sam porodičan čovek i direktor firme.
To je samo maska :D
Da, porodičan čovek koji se predstavlja kao ludak koji se predstavlja kao porodičan čovek. Niko me ne bi provalio :)
Belo meso u nekom sosu
Кисели купус, пун меса, замашћен домаћински, свињском машћу наравно, и куван у земљаном лонцу неких 10 сати.
Ovi moji danas nesto poste jebiga. Valjda zbog Bozica. Bice ribe, suljpa i tako to.
Ja ne mogu da gledam više ništa od kupusa...bar još 7 dana, pa ću danas neke krompiriće, sir, zelenu salatu....tako nešto laganeze.
Мусаку.
Kupus na nos izasao. Danas gulas :S Odvratno.
Neki krompir u rerni lolo.
Na pola presecen?
E, to ću onda i ja!
Neću da pržim krompir, nego ću u rernu, pa da iznabadam neki kolutić tikvice i slaninice, mmmm
Pazi ovako. Preseces na pola, u LERNU METES, iseces luka, slaninice i UDRI! :)
Uvaljaš u kuruzno brašno prvo.