Шта данас ручавате?

1. Upravo tunjevinu i luk, fensi ludilo!

2. I vraćamo se na početak teme... Suljpa - juče, danas, sutra

3. Hahaha. Ovaj Valdemar stvarno nije normalan.
    Ja jeo pohovane banane. Uh. Brukaaa.

4. PuTiNcAn
    Ovaj Valdemar stvarno nije normalan.

I tebi je bilo potrebno više od godinu dana da to uočiš?

5. To je samo poza. Ja sam porodičan čovek i direktor firme.

6. To je samo maska :D

7. Da, porodičan čovek koji se predstavlja kao ludak koji se predstavlja kao porodičan čovek. Niko me ne bi provalio :)

8. Belo meso u nekom sosu

9. Кисели купус, пун меса, замашћен домаћински, свињском машћу наравно, и куван у земљаном лонцу неких 10 сати.

10. Ovi moji danas nesto poste jebiga. Valjda zbog Bozica. Bice ribe, suljpa i tako to.

11. Ja ne mogu da gledam više ništa od kupusa...bar još 7 dana, pa ću danas neke krompiriće, sir, zelenu salatu....tako nešto laganeze.

12. Kupus na nos izasao. Danas gulas :S Odvratno.

13. Neki krompir u rerni lolo.

14. E, to ću onda i ja!
    Neću da pržim krompir, nego ću u rernu, pa da iznabadam neki kolutić tikvice i slaninice, mmmm

15. Pazi ovako. Preseces na pola, u LERNU METES, iseces luka, slaninice i UDRI! :)

16. Uvaljaš u kuruzno brašno prvo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.