Шта данас ручавате?

1. Ma imam belog luka vazda brate, domaćeg ofkors, nego nisam ni pročitao lepo, gledo sam samo jel ima mesa.

2. Мусака са тиквицама објашњава. Можда чак и више од оне класичне мусаке с' конпири.

3. Pa jes, neće da smrdi ko mi.

4. Pravio ženskinjama tople sendviče, a ja eno grilujem patlidžan da ga malo ukuvam u paradajzu i belom luku.

5. Богами ја се наједох ћевапа, а нисам дуго, пријало ми. Сећам се јеботе пре 5,6 година кад бејах млађан одемо породично сви у Темпо или неко слично место напунимо она колица са 20 кеса, дођемо на касу, рачун 5 сома. А сад узмеш три кесе хране и основних ствари набије се рачун 6, 7 хиљада. Не исплати се бити гурман у овој Србији.

6. Pre samo dve godine za 7000 nisi mogao do kuće da poneseš stvari. Sada za sedam soma fazon 4, 5 kesa.

7. Danas kuhao grašak na pari, bijelo pileće umotao u slaninu. Preko toga obilno posuo biber, alevu, bosiljak i spržio na jakoj vatri i na kraju onu maščobu iz slanine pomiješao sa kiselim mlijekom i prelio preko graška.

8. auuu srce mamino! e ovo je već gozba

9. auuu srce mamino! e ovo je već gozba

Hvala, mama, tvoja podrška mi je zvijezda vodilja u životu.

10. JEŠĆEMO PEČENOG ZECA, JEŠĆEMO PEČENOG ZECA

11. ja ne znam dje vi zivite, al ja sam troje onih kolica do vrha napunio sa 65 eura u lakovica, a svakakvih mescina,sireva povrca, pica sam kupovao

12. Pa jes, neće da smrdi ko mi.

Ako si mislila na mene-smrdim kao svi "vi" zajedno. Takoreći, smrad sam najobičniji.

13. Pre samo dve godine za 7000 nisi mogao do kuće da poneseš stvari. Sada za sedam soma fazon 4, 5 kesa.

Ma samo si ojačao burazeru

14. ^LOLO

grilujem patlidžan

JOOOJ, prođe mi plavi patlidžan, ne jedoh ga, a to mi je omiljeno +++ :(
    Odo da predložim ženi za odabrane

15. nije to, nego je ranije kupovao snikerse, pivo u plastičnoj flaši i čips, a sad kupuje prašak za veš i konzerve :)

16. i konzerve

Ja se iskreno nadam da su u tim konzervama samo prilozi za jelo :)

17. prođe mi plavi patlidžan

Nije istina, puna pijaca plavog patlidžana. Ja bio do pijace da kupim džak krompira, da neko ne insinuinira nešto :)

insinuinira

Jesam pravilno ubo ovo?

18. Nisi, matori: insinuira je

Izijem flips: što si jeo strugotinu?

19. ovaj treći IN si ubo viška

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.