Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
srbIN pa zato tri IN
a pišem latinicom PU LAŽNI MORALISTI!!1
frizider
Dobro brate jeste me smorila jednolicna ishrana, al gde blitvu jebote. Salim se, nesto mi ne prija blitva, spanac mi je ipak bolji. Eto jos jedne ideje naprasno.
A ovaj kefir, kurac palac, kakav je ovo hipsteraj jebote? Ja to ortacima kad dajem ujutru posle pijanke jogurt kad pitaju sto je kiseo kazem da je to kefir a ne jogurt i da su oni zadrigle seljacine sto se ne razumeju u zdravlje.
Ono grujanovo ide sigurno sutra prekosutra na sporet, bice lazanja, bice musake (NE VREDJAJTE MUSAKU TAMO NEKIM PALTIDZANIMA TIKVICAMA I PICKAMA MATERINAMA), bice piletine u slanni (celtic jede kvalitetno, vidi se da mu egzistencija nije ugrozena tamo u amerikama).
Ljuto sam zapostavio jebalo majku ne znam da li sam 100 ljutih paprika pojo letos, od kako mi auspuh probio moram da pazim oca mu jebem
prijatno pozz fala dobri siti i gladni ljudi
evo peče se zec
hahahahaha
udavih se
ahahhaah
zec peche evo se
G, probaj gulaš od gljiva. Veoma jednostavno se pravi.
Prodinstaš šargarepu i luk, a zatim dodaš komadiće mesa. Savetujem junetinu, a što se tiče mesa, nemoj da ih previše isitniš. Kad se to lepo upži, dodaš pečurke. Naravo začini po želji.
Ako je gulaš od nečega, onda je to valjda osnovni sastojak, ne dodaješ ga na kraju.
Jesi probo goveđi dudlaš??
на форуму да се напише ВЕЈВРАЈДЕР СТОП
Da, pogrešan naziv, to je zapravo juneći gulaš sa gljivama, mada ja za ta dugotrajna kuvanja preporučujem starije goveče od juneta - kupiš u nekom od marketa, tamo nema junetine koja se nije tri puta telila.
Ako je gulaš od nečega, onda je to valjda osnovni sastojak, ne dodaješ ga na kraju.
Pobogu, Nato, ja mislio ti domaćica :)
Pa naravno da će celu smešu dalje termički da obrađuje al s obzirom da je njima potrebno najmanje vremena u odnosu na druge sastojke, njih dodaje poslednje. :)
I da, još ovo: veći broj vrsta gljiva ---> ukusnije
на форуму да се напише ВЕЈВРАЈДЕР СТОП
I tvoja mama je napisala isto... ali joj to nije pomoglo...
јебо те зник, ни ти нумеш да одговориш без помињања женске родбине имбецилу мали исфеминизирани
upravo sam proguglao "gulaš od gljiva" i ima recepata jedino što ne ide meso, tj. to je vegetarijanski, posni gulaš. mada ja volim meso i svakako bi ga trebalo dodati :)
Nemam pojma postoji li zvaničan recopis... Ćale pravio na svoju ruku, a ja se oduševio... vrhunski zaista :)
Kada kažeš gljive, onda pretpostavljam da ne misliš na šampinjone. Ako su u pitanju vrganji, na primer, oni se spremaju četrdesetak minuta, znači, teško da se dodaju na kraju.
aa gde si ti uspela da pročitaš u bilo kom od mojih postova "na kraju"?
Sve sem ludara :))