Шта данас ручавате?

1. Tuna stejk, samo so, biber i malo maslinovog ulja

2. Where is yo thyme, yo butta, yo aromatics, u feel me?

3. Sećam se starog kuvara koji je uvek govorio da riba treba imati okus na ribu, a meso na meso.

Zato sam se kanio indijske hrane, stave lopatu začina u sve, ne znam jedem li junetinu ili ananas.

4. Ne znas kud biješ moj trifors, jedan period se prečišćavaš sodom bikarbonom i koloidnom vodom, onda ždereš roštilj mjesec lud si brt

Za sve postoji vreme i mesto, tajming je bitan brt. Period čišćenja je potreban ali to ne znači da treba sve vreme da se čistiš, od čega se uopšte i čistiš onda? Npr po Ajurvedičkom načinu ishrane postoje i tipovi ljudi koji imaju skroz različita tela (Vata, Pita i Dosha) i ono što jednom tipu godi drugi ne može da svari nikako, takođe bitno je shvatiti da svakom čoveku treba raznovrsnosti u ishrani, ali najbolje je kada se jede sezonski. Takođe nisam ni ja tolko lud da ću bukvalno dan za danom da rokam mast već hoću neke gurmanluke i lepa jela, krtinu isto po mogućstvu i tako to. Kosti su jako dobre za izgradnju i lečenje unutrašnjih organa i regeneraciju tela, kože i ovako generalno.

5. Moram priznati navuko sam se na šećer u poslednja dva meseca uvek kući neki čipsevi, keksići i sladoled

6. Tuna stejk, samo so, biber i malo maslinovog ulja

https://i.imgflip.com/6iydgl.jpg

7. Trifors: nece vakcinu i vodu bez srebra.

Trifors: jede čips i proste šećere

Duality of man

8. Pa jebiga nije isto ugljikov hidrat i mRna

9. Od dva zla ja biram slađe haha

10. Hahah, izdrži još manje od 24 h

Elem, ja pravio ono kao piletina sa onim 4 vrste sira (ima u kesici, ovo), brzo se pravi, nije loćikavo ič

11. Vrhunski je taj sos
    Pravio sam i sa svinjetinom jebe majku isto
    Malo manje kockice i rešije da budu jer volim i zapeče se u rerni preljepo

12. Večeras uživamo u pivu s okusom krastavca.

13. tuna stejk je sranje. tuna valja u susiju jedino, ziva. przena jok.

14. Kelte nisam joj dušu izvadio, po minut i po sa svake strane.

15. a danas jedeš estoniju?

16. Danas ću jesti neko fastfud smeće

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.