Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Za Heinz kažu da je broj jedan kečap u svijetu mada ja koristim zvijezdin
Ok mi je po ukusu hajnc ofc, ssd šta trpaju stvarno nznm. Nmž bude žešća hemija od polimarkovog
Felix kečap sam jeo par puta e on mi i bolji po ukusu i teksturi od hajnc nznm dal to ima u prodaji u radnjama ili samo kod šverceri pijačari
Na ovo govno mislim https://images.app.goo.gl/2tc4WJZKkikiRuzP6 nisam sig dal sam od polimarka uzeo par puta il ima jos neki proizvodjac al bilo puno lepse nego bili koji kecap. Bukv ko u picerijama sto dobijes vodicu tj pelat umesto klasik kecapa koji je prepun secera (bilo koji) zgusnjivaca i mamine mame
Stim da nije to sos za kuvanje nego je bas za pice i sl
Govna.
I u kepač se razumeš moj carimire
Možda odustanem od klasičnog kečama i pređem na ove paradajz sokove
Nisam neki konstantni konzument kečpa, al brt, ovi iz marketa kod nas su šit
Nađi nekog ko pravi domaći paradajz sos.
Kecap je turbo folk
samo treba ubaciti JOVOROVOV LIST xdd
jedite onaj chilito opako ljuti mraleeeeeeeeee znaš kakav odnos cena/kvalitet (loš)
Chilito bas kurcina, od tih ljutih derem ovaj, nije naivan
https://i.imgur.com/ezHzYWd.jpg
I u preliv dodati malo JOVOROVOG SIRUPA. xd
nece jovor zamjeriti :)
Samo da javim da je sourdough starter nikad bolji. Za večeru makarona i sira.
pa kada si musava botina
Humus (leblebija) sa komadićima avokada unutri
Vraćam se na vegetarijaner režim pa eksperimentišem
Ahahah tvrda šega xD
Ovo je tačno. Kao neko ko je volio kečap kao mali, moram priznati da je najjadniji od svih priloga, s onim svojim bljutavim ukusom ne moze parirati senfu majonezi ili ajvaru, bukv kod mene je koristenje kecapa stvar navike iz djetinjstva, apsolutno sam svjestan njegove bezličnosti ali eto neka ga
Leba, putera i džema