Hahah pa caro ja čak jedem nedovoljno, prije nekoliko dana s burazerom iznosio neki namjestaj a nismo jeli ajd rekosmo posle cemo, otisli kasnije na pitu..
Ja uzeo 300gr zeljanice i 200gr sjeckanog bureka i jogurt 200ml, burazer uzeo 700gr bureka i jogurt. I to sve bilo oko pola 12.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Uz kineze to uzmem obvz i ponekad sa pirincem
KARAĐORĐEVA
PEČENI KROMPIR
SALATA SLUKOM
Govna.
Možda vas depresija pere od loše 'rane, autore Mesni?
uf uf
sutra idem po rujanske pljeke u svecofor ima neka akcia edva cekam i americke burger lepinje
Jutarnja užina: zobena kaša, dodao šumsko voće i nasjecko jabuke
Dorucak: 4 jaja, tri roštiljske kobasice, coca cola u limenci, i zasladio na kraju krempitom
Ručak: ne znam još vidjeću
tri bureka (sa sirom) dva pileta i prelivena
K O K O S H
O
K
O
S
H
ćevape krkni
al banjalucke bolji su
Pliduu + za uzinu i - za dorucak
4 jaja i 3 kobasa na +35 lovacke price bukv
Cara zaboravio da je 400km od mene lol vruće 24 stepena
Kameni, uzina mi malo gej jer ne mogu ujutru da se trpam zbog treninga ali zato dorucak bude jak
pliduu ali cetri jaja jbt kresta ce ti izadje
ne znam el sam u civotu pojo vise od tri jaja za obrok prosek dva eventualno jedno
Ja tri jajeta jeo u osnovnoj za dorucak, a mrsav bio
Za odraslog covjeka ispod 4 je bukv predjelo
ja pojedem 4 jajeta svako jutro uz druge stvari, mogao bih lagano i duplo više nego neću jer je to onda mnogo masti
Aj cetri jajeta da razumem nekako sa nekom salatom i malo tek leba, ali i tri klobasa plus krempita na kraju
van pameti
o koli da ne pricamo podrigivalo se 3-4 sata posle min
Hahah pa caro ja čak jedem nedovoljno, prije nekoliko dana s burazerom iznosio neki namjestaj a nismo jeli ajd rekosmo posle cemo, otisli kasnije na pitu..
Ja uzeo 300gr zeljanice i 200gr sjeckanog bureka i jogurt 200ml, burazer uzeo 700gr bureka i jogurt. I to sve bilo oko pola 12.
brate imaces 120 kila sace jos grbavis zbog metabolizma setaces ko smoklja za 5-6 dina