Шта данас ручавате?
  • Cara™

bices ko jokarin buraz bukv

• P

Mislim da me zajebavas iskr, posebno ako radiš neki fizički posao, jede se i duplo od ovog

• Cara™

ma kakvi, videces vremenom, apetit ostaje a radne navike se smanjuju, plus metabolizam uspori zesce a ti bi zdrao te bi zdrao

kao kod gomile sportista vec vidjena svar. Opcija dva je da budes ko ibrakadabra

• Cara™

posebno sto trpas svakakva govna u sebe, to ako vec mozes profiltriras svasta bar nemoj to smece guras

cu koka kola i trenenig jebem te

• Cara™

ko jovor ono sto se javio u 10 uvece nacepo se virsli jaja i koka kole ziro ahahahah

prijatelju bolje bi proso u mekdnonalc da si oco

• Јова

Moram i ja da se upišem i da kažem da su 4 jaja + 3 roštiljske definitivno previše.

• Јова

S Carom se oko mnogih stvari ne slažem, ali često zna da iznese konstruktivne dijetetske kritike.

• P

Pa ne znam jovo, 220gr su te tri kobasica ukupno, i 4 jaja sta znam 150gr mozda i tri šnite hljeba. Zalio kolom malom i posle uz kafu pojeo krempitu i super

• Cara™

ma da i posle samo pola grama koke i 3g duvana evo sve je super hranimo se u gramima znaci ukupno nema ni 500g lol

dijeta bukv

• Cara™

i kola ona mala to je 0.33l brate a krempita 0,1kg o cemu pricamo looooool

• јп

Teletina iz čačak mlad kajmak i brašnjava lepinja

• Јова

čak sam zaboravio krempitu na to sve. Mene bi iskreno zabolio stomak.

• P

Sta buncas caro ne kapiram, kakve veze ima koliko jedeš, imaš kalorijski suficit i deficit, ovo što sam unio kalorija kroz ovaj obrok sam mogo unijeti kroz 4 kinder buena, pojma nemas sta pricas, zdrav dorucak ima i masnoca i proteina i ugljikohidrata, nisam žena da jedem dva jajeta i salaticu

• хезно

u pravu je cara donekle ali se na pogrešnu namirnicu nakačio. ja bih plidu na tvom mestu izbacio krempitu i kolu i tjt. jer znam da si mršav sad ali što kaže cara stvarno je istina da s godinama spori metabolizam, posebno kad se čovek usedi.

• јп

Pliduuu

nisam žena

Busted, može ban

• хезно

zato što navikneš na mnogo ugljenih hidrata i šećera koje sad trošiš ali za nekih 10 godina ih nećeš toliko trošiti

• Cara™

hahaha jao pliduu nisi svestan sta radis, navucen si na zderanje nisi svestan. Kati stane metabolizam prirodno ima budes ko ona ubazda jokarin buraz thats the way she goes

• P

hezno nisam odmah to pojeo nego napravio kafu malo poslije i pojeo uz kafu to npr 30-40min poslije dorucka

• Cara™

jos i kafa u celoj prici o jebem te

• јп

Kafa ako je kako treba ima 0 kalorija. Ako si pička dodaš mleko bilo uvek i biće