- Cbanovan
bices ko jokarin buraz bukv
- P
Mislim da me zajebavas iskr, posebno ako radiš neki fizički posao, jede se i duplo od ovog
- Cbanovan
ma kakvi, videces vremenom, apetit ostaje a radne navike se smanjuju, plus metabolizam uspori zesce a ti bi zdrao te bi zdrao
kao kod gomile sportista vec vidjena svar. Opcija dva je da budes ko ibrakadabra
- Cbanovan
posebno sto trpas svakakva govna u sebe, to ako vec mozes profiltriras svasta bar nemoj to smece guras
cu koka kola i trenenig jebem te
- Cbanovan
ko jovor ono sto se javio u 10 uvece nacepo se virsli jaja i koka kole ziro ahahahah
prijatelju bolje bi proso u mekdnonalc da si oco
- P
Pa ne znam jovo, 220gr su te tri kobasica ukupno, i 4 jaja sta znam 150gr mozda i tri šnite hljeba. Zalio kolom malom i posle uz kafu pojeo krempitu i super
- Cbanovan
ma da i posle samo pola grama koke i 3g duvana evo sve je super hranimo se u gramima znaci ukupno nema ni 500g lol
dijeta bukv
- Cbanovan
i kola ona mala to je 0.33l brate a krempita 0,1kg o cemu pricamo looooool
- јп
Teletina iz čačak mlad kajmak i brašnjava lepinja
- P
Sta buncas caro ne kapiram, kakve veze ima koliko jedeš, imaš kalorijski suficit i deficit, ovo što sam unio kalorija kroz ovaj obrok sam mogo unijeti kroz 4 kinder buena, pojma nemas sta pricas, zdrav dorucak ima i masnoca i proteina i ugljikohidrata, nisam žena da jedem dva jajeta i salaticu
- јпPliduuu
nisam žena
Busted, može ban
- Cbanovan
hahaha jao pliduu nisi svestan sta radis, navucen si na zderanje nisi svestan. Kati stane metabolizam prirodno ima budes ko ona ubazda jokarin buraz thats the way she goes
- P
hezno nisam odmah to pojeo nego napravio kafu malo poslije i pojeo uz kafu to npr 30-40min poslije dorucka
- Cbanovan
jos i kafa u celoj prici o jebem te
- јп
Kafa ako je kako treba ima 0 kalorija. Ako si pička dodaš mleko bilo uvek i biće