Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
bices ko jokarin buraz bukv
Mislim da me zajebavas iskr, posebno ako radiš neki fizički posao, jede se i duplo od ovog
ma kakvi, videces vremenom, apetit ostaje a radne navike se smanjuju, plus metabolizam uspori zesce a ti bi zdrao te bi zdrao
kao kod gomile sportista vec vidjena svar. Opcija dva je da budes ko ibrakadabra
posebno sto trpas svakakva govna u sebe, to ako vec mozes profiltriras svasta bar nemoj to smece guras
cu koka kola i trenenig jebem te
ko jovor ono sto se javio u 10 uvece nacepo se virsli jaja i koka kole ziro ahahahah
prijatelju bolje bi proso u mekdnonalc da si oco
Moram i ja da se upišem i da kažem da su 4 jaja + 3 roštiljske definitivno previše.
S Carom se oko mnogih stvari ne slažem, ali često zna da iznese konstruktivne dijetetske kritike.
Pa ne znam jovo, 220gr su te tri kobasica ukupno, i 4 jaja sta znam 150gr mozda i tri šnite hljeba. Zalio kolom malom i posle uz kafu pojeo krempitu i super
ma da i posle samo pola grama koke i 3g duvana evo sve je super hranimo se u gramima znaci ukupno nema ni 500g lol
dijeta bukv
i kola ona mala to je 0.33l brate a krempita 0,1kg o cemu pricamo looooool
Teletina iz čačak mlad kajmak i brašnjava lepinja
čak sam zaboravio krempitu na to sve. Mene bi iskreno zabolio stomak.
Sta buncas caro ne kapiram, kakve veze ima koliko jedeš, imaš kalorijski suficit i deficit, ovo što sam unio kalorija kroz ovaj obrok sam mogo unijeti kroz 4 kinder buena, pojma nemas sta pricas, zdrav dorucak ima i masnoca i proteina i ugljikohidrata, nisam žena da jedem dva jajeta i salaticu
u pravu je cara donekle ali se na pogrešnu namirnicu nakačio. ja bih plidu na tvom mestu izbacio krempitu i kolu i tjt. jer znam da si mršav sad ali što kaže cara stvarno je istina da s godinama spori metabolizam, posebno kad se čovek usedi.
nisam žena
Busted, može ban
zato što navikneš na mnogo ugljenih hidrata i šećera koje sad trošiš ali za nekih 10 godina ih nećeš toliko trošiti
hahaha jao pliduu nisi svestan sta radis, navucen si na zderanje nisi svestan. Kati stane metabolizam prirodno ima budes ko ona ubazda jokarin buraz thats the way she goes
hezno nisam odmah to pojeo nego napravio kafu malo poslije i pojeo uz kafu to npr 30-40min poslije dorucka
jos i kafa u celoj prici o jebem te
Kafa ako je kako treba ima 0 kalorija. Ako si pička dodaš mleko bilo uvek i biće