U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Не знам јеботе, мрзи ме дидем у продавницу.
Шта сам јео бем ти фамилију:
-шиптарски суџук јутрос раном зором, јено сто грама, љут, прелеп, с Косова,
-4 јаја на очи са бибером и паприком - бомба посо,
-једно 350 грама свињског врата и 100 грама купуса,
-банану и две поморанџе,
-ценим макар 600 грама јогурта пас га јебо, не могу ништа без њега да изијем, и пола киле леба.
Још неки мусли да ркнем, евентуално неки банан, па да идем да лијежем мирне душе.
Upravo ispekao domaći lebac (vreo), sad nasekao suvog mesa, kobasice i slaninice, kiseli krastavci i karfiol uz to sve...Jes da kažu nije zdravo kasno krkati....ali :))))
Da se upišem. Pozdrav.
Jel ima neko dobar isprobani recept za čiz kejk? Ne da mi guglate, to mogu i sama, nego da neko ima nešto što je već pravio.
Danas imam instant sarmu :) ne iz kesice, nego numem da uvijam pa ću sa naseckanim kupusom da spremim, ukusnije je :)
Могао бих кеву да питам за тај рецепт, правила је за Нову годину или Божић мешчини.
Ne mora, smislila sam, hvala.
E sad si me razočarala i kao čovek i kao komunista... ja be muško pa mogu da ti spremim i sogan dolmu i sarmali dolmu i ona govanca u vinovom lišću što treba tri komada za zalogaj... sarmu numeš da uviješ! Najobičniju!
Eeee Vučice, neš se ti udat'...
Pa i Vučica ovaj Vuk je muško...
Bogohuljenje, ja bi za ovo banovao!
A jebiga Bruce, ne vredi, pokušavala i pokušavala i sve mi se razvilo ili mi pukla liska tokom uvijanja. Uvijanje u vinovoj lozi ne želim da razmišljam.
Vučice, pronađi na YT seriju "Vita jela zele bor"; tu Mira Furlan mnogo lepo pokazuje kako se uvijaju sarme 2,5 x 5 cm.
http://www.youtube.com/watch?v=P5JNFv4efxQ
Ribam kupus već tri sata.... Ne znaš ti kako sam ja jebo dok sam jeo divljač.
Jebeš i ti pomalo, a Nato? :)
Tačno ću da napravim performans za udavače u BG, doneti kamion kupusa i kontejner mesa i da vas obučavam za normalan život...
I pirinač nemo da zaboraviš. :) Moram da dođem na taj perfomans... da gledam... i da pojedem kada se skuva. :)
Krompir usječen na kolutiće, pečen na 250 stepeni, jedno četres minuta, onda izvaditi i preliti izmućenim jajima i sirom (ili pavlakom) protresti tavu da se rasporedi, još 10ak minuta vratiti u rernu da se zapeče, ja još uz to uzeo da ispečem riblje štapiće i toeto...bon apetit
Spremio sam sinoć ono što je Grujan mađija okačio i odlično je, a sad to i ručam. Ostalo od sinoć.
Tortilje punjene spanaćem, piletinom i sirom.
Није данас, јуче је био експеримент, ал ми се свидело, па ће и данас.
Насецко сланиницу и суво месо на тааанке листиће и мало саламе на коцкице, ал баш мале, пропржио 4-5 минута и на крају сурдукнуо павлаку озго.
Тедо се удавим јуче, имало по кила ране ја појо за 3 минута.