Шта данас ручавате?

1. Не знам јеботе, мрзи ме дидем у продавницу.

2. Шта сам јео бем ти фамилију:
    -шиптарски суџук јутрос раном зором, јено сто грама, љут, прелеп, с Косова,
    -4 јаја на очи са бибером и паприком - бомба посо,
    -једно 350 грама свињског врата и 100 грама купуса,
    -банану и две поморанџе,
    -ценим макар 600 грама јогурта пас га јебо, не могу ништа без њега да изијем, и пола киле леба.

Још неки мусли да ркнем, евентуално неки банан, па да идем да лијежем мирне душе.

3. Upravo ispekao domaći lebac (vreo), sad nasekao suvog mesa, kobasice i slaninice, kiseli krastavci i karfiol uz to sve...Jes da kažu nije zdravo kasno krkati....ali :))))

4. Da se upišem. Pozdrav.

5. Jel ima neko dobar isprobani recept za čiz kejk? Ne da mi guglate, to mogu i sama, nego da neko ima nešto što je već pravio.

6. Danas imam instant sarmu :) ne iz kesice, nego numem da uvijam pa ću sa naseckanim kupusom da spremim, ukusnije je :)

7. Могао бих кеву да питам за тај рецепт, правила је за Нову годину или Божић мешчини.

8. Ne mora, smislila sam, hvala.

9. numem da uvijam

E sad si me razočarala i kao čovek i kao komunista... ja be muško pa mogu da ti spremim i sogan dolmu i sarmali dolmu i ona govanca u vinovom lišću što treba tri komada za zalogaj... sarmu numeš da uviješ! Najobičniju!

10. Eeee Vučice, neš se ti udat'...

11. ja be muško

Pa i Vučica ovaj Vuk je muško...

pa ću sa naseckanim kupusom da spremim, ukusnije je :)

Bogohuljenje, ja bi za ovo banovao!

12. A jebiga Bruce, ne vredi, pokušavala i pokušavala i sve mi se razvilo ili mi pukla liska tokom uvijanja. Uvijanje u vinovoj lozi ne želim da razmišljam.

13. Vučice, pronađi na YT seriju "Vita jela zele bor"; tu Mira Furlan mnogo lepo pokazuje kako se uvijaju sarme 2,5 x 5 cm.

14. http://www.youtube.com/watch?v=P5JNFv4efxQ

Ribam kupus već tri sata.... Ne znaš ti kako sam ja jebo dok sam jeo divljač.

15. Jebeš i ti pomalo, a Nato? :)

Tačno ću da napravim performans za udavače u BG, doneti kamion kupusa i kontejner mesa i da vas obučavam za normalan život...

16. I pirinač nemo da zaboraviš. :) Moram da dođem na taj perfomans... da gledam... i da pojedem kada se skuva. :)

17. Krompir usječen na kolutiće, pečen na 250 stepeni, jedno četres minuta, onda izvaditi i preliti izmućenim jajima i sirom (ili pavlakom) protresti tavu da se rasporedi, još 10ak minuta vratiti u rernu da se zapeče, ja još uz to uzeo da ispečem riblje štapiće i toeto...bon apetit

18. Spremio sam sinoć ono što je Grujan mađija okačio i odlično je, a sad to i ručam. Ostalo od sinoć.

19. Tortilje punjene spanaćem, piletinom i sirom.

20. Није данас, јуче је био експеримент, ал ми се свидело, па ће и данас.
    Насецко сланиницу и суво месо на тааанке листиће и мало саламе на коцкице, ал баш мале, пропржио 4-5 минута и на крају сурдукнуо павлаку озго.
    Тедо се удавим јуче, имало по кила ране ја појо за 3 минута.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.