Шта данас ручавате?

1. Ribe u paradajz sosu, kornišoni, masline sa paprikom(puno) i zeleni pesto preko svega. Leba od svakakvih neki zrnevlja...

Ne mogu više da jedem meso i sira, zaludeo sam od toga...

2. Kurde nastavi tako i pašće ti imunitet, Nači meso, nači jaja... :)
    A sa pasuljem mi neki kuvar reče da je tajna promeniti što više voda, i onda nema prdenja.

3. Kurde brate. Ti samo bogato a? A mi obicni smrtnici samo suljpa, i to je to. :)

4. Ma ovo je daleko od bogatog...al ne mogu drugo.
    Mislim da je cena ovog mog sadašnjeg obroka max 1.50€. :-)

5. Znas sta je dobro. Podvarak. To je dojajno. Uhhh. Malo spicis love, ali do jaaaaajaaaa.
    http://zena.blic.rs/data/images/2010-04-25/6882_podvarak-01-foto-Vladislav-Mitic_if.jpg?ver=1272198727 Da se ne lazemo. :)

6. U šta spičiš love? U podvarak?

7. Znači, dinsto sam luk na maslinovom ulju, turio bijela vina, turio suljpa iz konzervu, turio papriku suvu, ljutu, iz Leskovac, eno ga sad krčka, da se to zgusne (jbg, ne koristim ni brašno ni gustin ni zaprške, nikoji kurac, samo prirodno), pa ću na sve to paradajz pirea, malo, čisto d'oboji... Pa ću sve to da jedem s integralnom rižom i parmezanom!

JA FJUZIONIŠEM KUHINJE I UTICAJE!

8. Ja se nešto pokačio sa kevom.. Verovatno neću ništa jesti onda.

9. Ja se nešto pokačio sa kevom.. Verovatno neću ništa jesti onda.

Dobro je dok ne biju.

10. deky_aod
    Rebarca restovana u tamnom pivu.

Деки, џабе, кобасица пржена у тамном пиву са љутим парадајз сосом и пилснер уркел јебу. И наравно бесплатне переце...Јебено је само што се услуга плаћа. Пивница, где сам јео, је близу продавнице пилснер уркел, мало пре Карловог моста. Иначе, 340 круна буре од 5 литара у њиховој радњи, и још плус добијаш гратис пиво 0.5. Препоручујем :)

11. isto što i prethodnih mesec dana, isto što i narednih mesec dana - kiseli kupus na milion i jedan način.... ali ruku na srce, obožavam kiseli kupus, tako da se ni najmanje ne žalim.

12. Ја имам десет кинти па ћу данас да једем џема и бајата леба јер ме мрзи да зовем кеву да ми пошаље кинте јер ће да ме смара пола сата.

13. jebač, da ti leb ne bude toliko bajat, uzmi samo malkice ga premaži vodom i metni u rernu na par minuta. bude ko svež (skoro) samo još bolji - korica bude hrskava, a unutra toplo, mekano.... pričam o hlebu.

14. Немам рерну.

15. Joj al sam ojebo pasuljom, znači havarija.

Mogo bi pojesti komplet sve sa tavom al' neću, čekam da mi riba dođe sa faksa pa da proba, da vidi kakvog će čestitog muža oženiti. A i usput će oprati suđe jer ko zadnji pojede - taj pere.

16. Ево једем туњ и овсену пахуљу. После ћу да си закувам једну МИ ГОРЕНГ шпагету.

17. Skocimis, kuRvaru :)

Ne znam, meni je bruka piletina u sosu od sampinjona, krem sira, senfa i vina.
    Evo recepat:
    Sastojci

600 gr. pilećih fileta
    300 gr. svežih šampinjona
    250 gr. krem sira
    2 kašike senfa
    2,5 dcl. belog vina
    1 glavica luka
    2 češnja belog luka
    malo ulja
    kašika maslaca
    so, biber, 1 maggi kocka, pileća
    oko 3 dcl. vode

za taljatele

300 gr. rezanaca
    1 kašika maslaca
    so, biber

Priprema

Na malo ulja propržiti filete, koje smo prethodno posolili i pobiberili, nekoliko minuta sa obe strane. Izvaditi ih, u isto ulje dodati kašiku maslaca, sitno seckan luk i beli luk i dinstati nekoliko minuta dok luk ne omekša. Dodati isečene šampinjone i dinstati nekoliko minuta dok ne puste vode i omekšaju. Dodati belo vino i posle minut, dva dodati sir i senf. Izmešati pa dodati i piletinu isečenu na manje komade i zacine. Dinstati nekoliko minuta, dodati i vode koliko je potrebno da meso u šampinjoni plivaju u saftu. Kuvati još oko 20 minuta dok piletina ne omekša i dok se ne dobije kremast saft.

Kuvane rezance ocediti i staviti u tiganj sa zagrejanim maslacem. Posoliti, pobiberiti i dobro izmešati i posle minut, dva služiti.
    http://3.bp.blogspot.com/-RBAgOX_gZDk/UCvefU8YlII/AAAAAAAAEi8/1hWZcyiN-Lc/s1600/DSC07221.JPG Mozda je komplikovano, i malo kosta, ali bratelaaa. Dojajno.
    Cesto volim i da obarim makarone, i samo sira puno cepam ut. Dojaja. Ali ima zackoljica. Mozes pojesti tonu toga.

18. ima i onaj studentski recept za makarone.skuvas,dodas vegeta i pavlake,sve to izmesas i jedes.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.