Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pileću čorbicu, pohovane tikvice i sira.
Pola hljeba, nekih 40 grama alpske salame( luksuz nego, neću posebnu da jedem kad je alpska skuplja :D ), 5 fafaroni i prilozi su besplatni.
Sarmu skupus i ljutu papriku.
Opa lepo. Ja sam danas solo kuci, tako da cu verovatno da jedem JAJA NA OCI!
EDIT: Dub, bogatasu. :D
bice neke spagete.malo sam danas meznu i svargle.nisam dugo kusao tu preradjevinu od otpadaka svinje.sve se moze pojesti kada se dobro zacini :D
Ja povracam samo od Vinjaka :)
Ću da urolam malo pileće džigerice u slaninicu, samo ne znam da li uz to da ispržim krompir ili da napravim pire....ostalo mi i čorbice od juče i taaako.
Ja sam zavrsio za kuvara. Tj kulinarski tehnicar :) Uz to bi ti bolje isao pire :)
Rebarca restovana u tamnom pivu. Iskreno se nadam da nisu menjali meni U Vejvodu...
http://www.dodaj.rs/f/2C/Zb/10K4gPmw/dscn0940.jpg
To nisam probao. Izgleda odlicno. Jel mozes da mi das tacnu lokaciju tog restorana ili sta vec ? :)
Naravno, ako se obreš tamo nemoj propustiti da probaš najskuplju besplatnu perecu na svetu :)
http://www.restauraceuvejvodu.cz/?page=home&lang=EN
Dace bog, idem u Prag na leto kod kumova. Pa cemo videti :)
Kuvani pasulj sa suvim mesom. Juče, danas i kako se čini ostaće i za sutra. ;-)
To je nekako '' vikend jelo '' implicira na sarmu, iako je pasulj. Jede se noc i dan, dan i noc. Nikad dosta suvoga mesa, i izduvnih gasova :)
i ja imao suljpa.sutra sigurno imam isto,za subotu se nadam da ne.kod mene u kuci kada se skuva pasulj,3 dana robije.
Ja ću danas sebi da pravim 'grašinu a la Skočko', ima da se oderem ko matera, prdiću 4 dana!
Da li se slazete da je pasulj najcesce jelo u Srbiji, sa najsmrdljivijim ishodom? :D
Ne slažem se. Ja ga jedem jednom godišnje. Ne volim, jbg.
пиво! на празан стомак... славим отказ! и боли ме курац, ударило већ! а желудац крчи мајку му јебем
Bravo Leprikone. Tako treba. Ubaci nesto u usta, cisto da ne povracas samo vodu, tj alkohol. UDRI!