Шта данас ручавате?

1. умало да останем без ока

2. Pazi sa susamom, da se ne prepeče. Nemoj maks vatru.

3. е курац сад

узо ркно кашику у врело уље, оно почело да искаче и моро сам да извадим пола кила врелог сусама из десног ока

умал не оставих кости код шпорета јебем ти пилетину...

4. Smanji malo vatru, da pirja što bi rekli.

5. JK, koliko plaćaš kg lososa? Kapiram da je sad dosta skup, ali nije ni to bez razloga.

6. Losos ti je oko 1200 kilo

7. Mislim isfiletiran. Oko 900 je ceo.

8. Nema mame da mi spremi, ne ručam

9. Evo sada sam upravo završio klopu.
    Šnicle u nekom estragon-senf sosu
    Ekstra su. Ukus vrhunski, a nije teško da se spremi. Od 1 do 5, težina fazon 1,5.

10. grooooska s junetinom, nakokao sam mesine, dobro izdinstao, ispalo ekstra

11. Još da imamo koji podatak mogli bi reći: Blago vašim ženama.

12. уваљао свињу у презлу, јаје и сусам, оно поспадало са меса док се пржило и тако…

јебеш ово кување, одо ја у мензу

13. napravio sam testeninu sa tunjevinom, mnogo lako da se spremi a ukusno.
    -isprzis beli i crni luk, maslinovo ulje
    -dodas tunjevinu iz konzerve (u vodi)
    -sipas paradajz iz konzerve u tiganj, ne kecap
    -bosiljak, so biber, moze neki cili sos, aleva ili tako nesto da zaljutis- stavljas sta volis, nemoj vegetu.
    -skuvas spagete i iscedis
    -srucis sve to u tiganj i promesas

14. Tuk'o sam knedle sa šljivama k'o nezdrav.

15. JA DANAS POSTIM I ZAPAMTITE OVAJ POST!

16. piletina s tikvicama + pirinač s karijem :))

17. jebe mi se da kuvam narucih hamburgere

elem sinoc se vratih iz begea, razocarah se u mek, jos su vece govno no sto sam mislio

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.