јебеш ово кување, одо ја у мензу
Matore, prvo brasno, pa jajo, pa onda prezle/susam. Ne mozes prvo da gurnes pa da skidas gace, ne ide :)
Brašno - Jajo - Prezle sveto pravilo. Ne ide drugačije.
Stvarno konjina zaboravio brašno.
I malo ga samo tapneš nežno kao po dupetu, da poispada višak.
izvini,al meni ovo bolesno
Kažu u plemenu njam-njam da je dupe najukusniji deo.
ma to se slazem, al brate kako moze dupe i nezno da ide u istu recenicu to mi nije jasno?
Pa nežno, nego šta, ne skačeš po traktorskoj gumi.
jebes ti to sljapkanje po gujsci ako ne ostane otisak sake na istoj
Izvini, ali ja sam protiv svake vrste nasilja nad muškarcima.
i susam u prezlu
ставио сам јебено брашно
знам да мислите да сам ретардиран, али нисам толико
срање је једноставно спало са меса
Onda nisi izlemao meso dobro, treba onim vorhamerom s kramponima da se naprave rupice i jaje bolje uvati.
Ako nisi zajebao redosled i sastojke onda si stavio u hladno ulje. Mora da cvrči ulje kad stavljaš, da prostiš, meso.
A man who consider that as violence is not a true man :)
Aj dajte neki predlog za has, ubi me jednolicna ishrana. Dajte neko evridej jelo, posto mi se od evridej jela smucila jaja, pirinac, krompir i paprika
Znači nešto bez jaja, pirinča, krompira i paprike? Oće to.
Neki ozbiljan ručak za čitavu porodicu, ili čisto da dvojica-trojica ljudi čalabrcnu? Nešto od ostataka iz frižidera ili ne bi žalio truda da odeš do dragstora? Šta imaš od začina i pribora?
Pa jebiga , za troje ljudi, kad spremam sebi, greota da i moji ne jedu..
Ne mora striktno bez toga, nego mi ti sastojci klasicno pripremljeni izadjose na nos
EDIT: Ma ima svasta od sastojaka sto ima averedz femili.
EDIT 2: A vidim da ce uskoro morati lazanja da se pravi, ovako vise ne ide :D
Kako ti zvuči mediteranska čorba od oslića? Pravio ja pre neki dan, treba ti oslić na filet, krompira, paradajza i još par sitnica.
Groooosak, pomenuo sam ga gore.
Grujane, daj recepat. Mere i grasak. Fala, pisem na papirce, pa narednih dana spremam.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
уваљао свињу у презлу, јаје и сусам, оно поспадало са меса док се пржило и тако…
јебеш ово кување, одо ја у мензу
Matore, prvo brasno, pa jajo, pa onda prezle/susam. Ne mozes prvo da gurnes pa da skidas gace, ne ide :)
Brašno - Jajo - Prezle sveto pravilo. Ne ide drugačije.
Stvarno konjina zaboravio brašno.
I malo ga samo tapneš nežno kao po dupetu, da poispada višak.
izvini,al meni ovo bolesno
Kažu u plemenu njam-njam da je dupe najukusniji deo.
ma to se slazem, al brate kako moze dupe i nezno da ide u istu recenicu to mi nije jasno?
Pa nežno, nego šta, ne skačeš po traktorskoj gumi.
jebes ti to sljapkanje po gujsci ako ne ostane otisak sake na istoj
i susam u prezlu
ставио сам јебено брашно
знам да мислите да сам ретардиран, али нисам толико
срање је једноставно спало са меса
Onda nisi izlemao meso dobro, treba onim vorhamerom s kramponima da se naprave rupice i jaje bolje uvati.
Ako nisi zajebao redosled i sastojke onda si stavio u hladno ulje. Mora da cvrči ulje kad stavljaš, da prostiš, meso.
A man who consider that as violence is not a true man :)
Aj dajte neki predlog za has, ubi me jednolicna ishrana. Dajte neko evridej jelo, posto mi se od evridej jela smucila jaja, pirinac, krompir i paprika
Znači nešto bez jaja, pirinča, krompira i paprike? Oće to.
Neki ozbiljan ručak za čitavu porodicu, ili čisto da dvojica-trojica ljudi čalabrcnu? Nešto od ostataka iz frižidera ili ne bi žalio truda da odeš do dragstora? Šta imaš od začina i pribora?
Pa jebiga , za troje ljudi, kad spremam sebi, greota da i moji ne jedu..
Ne mora striktno bez toga, nego mi ti sastojci klasicno pripremljeni izadjose na nos
EDIT: Ma ima svasta od sastojaka sto ima averedz femili.
EDIT 2: A vidim da ce uskoro morati lazanja da se pravi, ovako vise ne ide :D
Kako ti zvuči mediteranska čorba od oslića? Pravio ja pre neki dan, treba ti oslić na filet, krompira, paradajza i još par sitnica.
Groooosak, pomenuo sam ga gore.
Grujane, daj recepat. Mere i grasak. Fala, pisem na papirce, pa narednih dana spremam.