Prijava

Pa pazi, alfa mužjaci su kul. Ali ovo je alfa mužjak u pokušaju, a kontam da je imao neki kvrc u glavi.
Mene ne podseća. Filip Kapisoda nije izgledao ko gej, i nije je mučio, samo metak i ćao zdravo. Ovaj je Vladislavu pretukao na smrt..

Мени су овакви случајеви невероватно досадни. Еквивалент мозгању о овом случају је мозгању о неразјашњеном злочину у чопору мајмуна, зашто је бесни мужијак напао незаштићену женку.

Интересантна за истраживање су убиства са предумишљајем и нешто где је убица интелигентан или невероватно вешт и не побегне у неку пичку материну кад почини убиство. Има тих случајева. Ово је превише лејм. И свакодневно и свуда се догађа.

лик има 25 дина и већ је малтретира 4 године. па маћории он баш рано почо!

Од малих ногу се учи.

ја сам већ дао профил убице.

судећи по томе што је мучена и понижавана можемо констатовати да је убиство било веома лично, дакле не из користи, већ из страсти. врло могуће да су убица и жртва били у љубавној вези. готово је сигурно да су се кретали у истим друштвеним круговима те да су знали доста о приватном и друштвеном животу овог другог, што је можда довело до тога да је осумњичени сазнао да је жртва била у вези са неким другим. такође, на основу имиџа оба актера јасно је да су били у истом миљеу. јасно је да су веома слични по изгледу и поруци коју шаљу. он је верзија ње у мушком свету, она њега у женском. силикони, равна плава коса манекенство гламур лудница, а он набилдован пажљиво истримована брада, уске мајице итд. даље се може констатовати да злочин није организован већ неорганизован и наизглед почињен у налету беса у насумично време без конкретног планирања. што говори да убица није пажљиво испланирао бекство и да ће брзо бити ухапшен.

и што би реко мутави у филму "нормални људи" "Туко је да је убије. Туко је у главу да је убије."

Pa da 4 godine, znači on je tada bio neki zakržljali žgoljavac, a ona neka seljančica, onda su se budžili i postali ovakve nakaz... ovaj idoli mladih. I sad možda ona htela da ga šutne, e ona njega da je šutne, a on joj platio silikone i operaciju nosa! Pa neš kolega!

Малопре ми ладно лик који ју је убио прихватио пријатељство на фејсу и написао статус:

VOLIM JE! I TAKO MRTVU, HLADNU I ZGRČENU. VOLEĆU JE ZAUVEK VIŠE OD SEBE I SVEGA! VOLI I ONA MENE I DALJE, MI SMO NEŠTO POSEBNO VERUJTE VARALA ME JE SA KOJEKIME DOK SAM BIO U ZATVORU, PRIZNALA MI JE TO! TO ME JE POGODILO JER JE ONA MOJE SVE, MOJE SVE EEEEEEEEEEJ!!!!!! NISAM HTEO DA UMRE, NIJE TO BIO CILJ! ALI JBG BOG JE OPET IMAO USRAN PLAN ZA MENE... JEBITE ME SADA SVI, MRZITE ME, IMATE I RAZLOG, JA ĆU JE OPET VOLETI!!! A VI KOJI MI PRETITE PREKO TASTATURE MOŽETE KITE DA MI SE NASISATE SVI! I JOŠ NEŠTO NE TREBAJU ANĐELI DA JE ČUVAJU KAO ŠTO SVI KAŽETE, JA VEČERAS PUCAM SEBI U GLAVU NAPOKON I IDEM DA OPET ČUVAM MOJE JEDINO! MOJE SVE! VALDA JE GORE SVE IDEALNO PA NEMA NEGATIVNIH STVARI KOJE NAM VEZU KRŠE, SAD ĆE BITI IDEALNO! NAPOKON LJUBAVI SVI NAŠI SNOVI ĆE BITI OSTVARENI, NEMA MAŠTANJA U PRAZNO! STIŽEM LJUBAVI ČEKAJ ME, DA TE DRŽIM ZA RUKU AKO SE GORE NEČEG UPLAŠIŠ, ZNAŠ DA SI PORED MENE NAJJAČA! ZAUVEK ANĐELE MOJ GREŠNI! VIDIMO SE, DUŠMANI SISAJTE KURAC (GLUPA POLICIJO OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA ĆU DA PUTUJEM KOD MOG ANDJELA, SAMO SAM VAS ZAJEBAVAO PAR DANA DA SHVATITE DA STE MENTOLI ZA DAČU- SVEMIRSKI OTPAD) SAUČEŠĆE PORODICI, NISAM HTEO JBG, IZJEDNAČIĆU SAD. PRENESITE SAUČEŠĆE MOJOJ MAMI, RECITE JOJ DA JE VOLIM!

Au.. ozbiljno? Nekako mi je dirljivo ovo, iako je poremeceno

Treba ga na kolac nabiti da crkava nedelju dana pa nek onda piše statuse o tome kako mu je.

jebac...aj lebati kopiraj i komentare

A jel to danas napisao? Hoće večeras sebi da uca u glavu?

Da smo mi normalna drzava, nakon ovog statusa celo ministarstvo unutrasnjih poslova bi dobilo otkaze. Serem ti se ja u nase organe reda kad im se ovakav moron moze da popisa po istragama, poterama i sumnjama..

Taj print je svež nekih pola sata najviše, nači čekamo dramu

Treba ga na kolac nabiti da crkava nedelju dana pa nek onda piše statuse o tome kako mu je.

A Alkaloid da snimi i napravi reakciju lolo
Kakvu sprdačinu od smrti pravi ovaj klovn, a neće se ni ubiti.
DACHO MOJNE DA SE UBIVAŠ ZBOG ČKEPI