U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa pazi, alfa mužjaci su kul. Ali ovo je alfa mužjak u pokušaju, a kontam da je imao neki kvrc u glavi.
Mene ne podseća. Filip Kapisoda nije izgledao ko gej, i nije je mučio, samo metak i ćao zdravo. Ovaj je Vladislavu pretukao na smrt..
Мени су овакви случајеви невероватно досадни. Еквивалент мозгању о овом случају је мозгању о неразјашњеном злочину у чопору мајмуна, зашто је бесни мужијак напао незаштићену женку.
Интересантна за истраживање су убиства са предумишљајем и нешто где је убица интелигентан или невероватно вешт и не побегне у неку пичку материну кад почини убиство. Има тих случајева. Ово је превише лејм. И свакодневно и свуда се догађа.
лик има 25 дина и већ је малтретира 4 године. па маћории он баш рано почо!
Од малих ногу се учи.
ја сам већ дао профил убице.
судећи по томе што је мучена и понижавана можемо констатовати да је убиство било веома лично, дакле не из користи, већ из страсти. врло могуће да су убица и жртва били у љубавној вези. готово је сигурно да су се кретали у истим друштвеним круговима те да су знали доста о приватном и друштвеном животу овог другог, што је можда довело до тога да је осумњичени сазнао да је жртва била у вези са неким другим. такође, на основу имиџа оба актера јасно је да су били у истом миљеу. јасно је да су веома слични по изгледу и поруци коју шаљу. он је верзија ње у мушком свету, она њега у женском. силикони, равна плава коса манекенство гламур лудница, а он набилдован пажљиво истримована брада, уске мајице итд. даље се може констатовати да злочин није организован већ неорганизован и наизглед почињен у налету беса у насумично време без конкретног планирања. што говори да убица није пажљиво испланирао бекство и да ће брзо бити ухапшен.
и што би реко мутави у филму "нормални људи" "Туко је да је убије. Туко је у главу да је убије."
Pa da 4 godine, znači on je tada bio neki zakržljali žgoljavac, a ona neka seljančica, onda su se budžili i postali ovakve nakaz... ovaj idoli mladih. I sad možda ona htela da ga šutne, e ona njega da je šutne, a on joj platio silikone i operaciju nosa! Pa neš kolega!
Малопре ми ладно лик који ју је убио прихватио пријатељство на фејсу и написао статус:
Au.. ozbiljno? Nekako mi je dirljivo ovo, iako je poremeceno
Treba ga na kolac nabiti da crkava nedelju dana pa nek onda piše statuse o tome kako mu je.
Ево неких коментара
http://img248.imageshack.us/img248/8408/58bf374b0cb54bddad87e9c.png
Bož' budale.
jebac...aj lebati kopiraj i komentare
A jel to danas napisao? Hoće večeras sebi da uca u glavu?
NISAM HTEO JBG
http://www.blic.rs/data/images/2012-11-13/288242_20121113reutersvivek-prakashmumbaidi004234436_orig.jpg
Da smo mi normalna drzava, nakon ovog statusa celo ministarstvo unutrasnjih poslova bi dobilo otkaze. Serem ti se ja u nase organe reda kad im se ovakav moron moze da popisa po istragama, poterama i sumnjama..
http://blog.sme.sk/blog/2323/158263/richnava.JPG
Taj print je svež nekih pola sata najviše, nači čekamo dramu
A Alkaloid da snimi i napravi reakciju lolo
Kakvu sprdačinu od smrti pravi ovaj klovn, a neće se ni ubiti.
DACHO MOJNE DA SE UBIVAŠ ZBOG ČKEPI