Prijava

Ако оћете и ако Бог да, да вам у недељу пренесем комплет утиске након Звезда - Слобода. Добро можда у понедељак евентуално уторак, пошто након сваке текме фасујем уплау плућа минимално :Д

Nači konačno si našo prevoz?

Нисам :) ал ћу стопирати ако не нађем нешто. Устати ујутро у шест и дижи шал :) стићи ћу ваљда до један да ме јебеш :Д

Pa ne prporučujem ti baš da ideš pod ful opremom da stopiraš, znaš ne navijaju svi za Zvezdu, elem lik iz Niša koji redovno ide na Zvezdu stopiranjem nikad ne nosi na sebi navijačka obeležja... :)

Ма нема ко из Вишеграда да крене а да не навија за Звезду. Елем полазиће и момци из Требиња, Гацка, Невесиња :) можда и упознам нове људе :)

Иначе два момка кад је гостовао Партизан кренула пјешке :) и прешли 25 километара са подигнутим рукама и шалом док им није стао неко :)

Boli ih uvo... aj pa dodeš na Zvezdu...

Јес, само што ја имам сјебана плућа :) и у инат пале се бакље око мене па се гушим ко стока :Д

E tu ti ne mogu pomoći... :)

Једна занимљива причица. Посвећујем је Деветару лоло
http://scsport.ba/vijest/46551

Деветар наш'о превоз :)

Ајде баш кул. Мада није ни аутостоп није толико страшан. Вјеруј ми, знам лоло

Ма није мени проблем стоп колико је проблем старцима мојим :)

Чиста логика, имаш 17 година, морају ти паметовати. То им је у опису радног мјеста.
Да не спемујемо. Срећно ;)

А шушка се да нас фајтерси чекају спремни за фајт! :Д
Елем они се стално лемају у Ужицу шарају једни другима графите и то. Имали су историју инцидената кад су фајтерси напали ове за прославу 20 година барија, па су се договорили да имају фајт 5 вс 5 и ко добије тај ћути до даљњег, и добију Ужичани али Фајтерси њих 10 пребију вођу Ужичана и све му живо сломе што је имао :) и ови им најаве да не чекају утакмицу јер им гасе групу а ови се накурчили па рекли да нас чекају :) елем не знам којом логиком хоће кад ће нас бити 3000 њих 15 :) ал хајд :)