Паб једног навијача

  1. Ma bjaži.
    24 godine nama ciganima :D u najboljim godinama smo :D
    7.1.1989 - 7.1.2013

  2. Вуле шта је са Четама. Неактивни или који курац.
    Чини ми се да ММ и даље постоје али да су замрзнути. Шта је рећ?

  3. Čete su legendarna grupa, šteta što su se raspali. Ovi iz Mašinerije im nisu ni do kurca.

    Koji je sad Voždovac u ligi? Bilo bi dobro da upadnu u JSL. Em bi se povećala gledanost, em bi bilo zanimljivije navijanje pogotovo izmedju njih i forsa.

  4. Форси курве, ако се врати старо језгро инвалида, плус ови нови клинци биће занимљиво :)

  5. Koji je sad Voždovac u ligi? Bilo bi dobro da upadnu u JSL. Em bi se povećala gledanost, em bi bilo zanimljivije navijanje pogotovo izmedju njih i forsa.

    Да се не лажемо далако су Инвалиди испод УФ. Мада би било занимљиво...
    Ја бих Таурунуме волио видјети, ЈСЛ би им још додатно појачао квалитет.
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-vozdovac/startseite/verein_4634.html

  6. Форси реално гурају јер не пуштају људе у себе, раде генералку једном у 10 година кад се мјењају генерације. Одред 18, чини ми се, је морао да поубија пола града да би окачио заставу :)
    А инвалиди реално имају потенцијал, да играју сад прву имали би и људство. Ал су угашени прије опште мобилизације свих група коју смо покренули ми :)

  7. Ни у топ 10 у Србији не би били.

  8. Не причај :)))
    Инвалиде никад нико гурао није, и први су увели овај модеран фазон лемај све што видиш још док су се звали Вилењаци осамдесетих :)
    И ми смо реално спали у том период на 2000 људи у копу, тад су они имали редовно од 300-500. Сад ми имамо 12000 а они би имали сигурно 2000 људи на већим текмама што је у рангу фирме.

  9. Сад ми имамо 12000 а они би имали сигурно 2000 људи на већим текмама што је у рангу фирме.

    Једно велико Ха-ха... Ваша бројност ваш највећи пораз, ваша дјела провниције одраз. Нећемо о томе.
    Инвалиди би у пуној снази били око 10 мјеста. Пуно крви, муке и зноја би морали уложити да би боље котирали. Група се распала, све из почетка би требало ићи.
    Рецимо ДС, Гробари, УФ, ТБ, Фирма, Мераклије, Ђаволи, ПУ, ФФ, Маринци, УС, ДТ ... сви су испред њих. Има још...

  10. Ваша бројност ваш највећи пораз, ваша дјела провниције одраз.

    То је парола чисте љубоморе провинције јер су циганске и гробарске екипе јаче од њихових локал патриота. Кренућу редом.
    УФ да не коментаришем, они гурају своје и свака им част.
    Таурунуми мање више ал су створили јако језгро.
    Мераклије ? лијепа екипица али су до скора били 3 мјесто у своме граду. Картел био Бог и батина у Нишу док нису дошли ови сукоби алцз-забрањени. Сад су распад и пали на треће мјесто, Мераклије иду на другу док су Нишлије тренутно најјачи. Свака част момцима за организацију и све, да нема Новосађања били би најјача Циганска група са стране. Од '86 су ту. Мераклије би могле у следећем периоду на прво, ипак прва лига и све.
    Фирма ? највеће разочарење сцене, бјежали од иоле сваке веће навијачке групе у Новом Саду.
    Ђаволи су по мени смјешна група, удружили се и са Гробарима и муријом да угасе Ронине, сад се поносе како је Крагујевац једини град који нема Гробарску нит Циганску групу.
    ПУ ? не знам ко су.
    ФФ - унијели један новитет на сцену кад су настали, у почетку су били гробари ал им сад свака част, анимирали момке из околних градова и да нису у сукобу млађи са старијима против нас на текми коп би им чинило сигурно 700 људи па чак и више.
    Маринци су смијешни. Нису смјели писнути од Ужаса никад, и сад како је Ужас из "навијачких" разлога прешао у њих шире се и све. Делије Суботица су слаби, барем тако један аутор са вуке каже.
    УС ? - не знам ко су.
    Дивља телад - чисто симпатизерска екипа настала за убијање времена.
    А Инвалиди имају више туча и сукоба од пола ових група :)

  11. Вуле шта је са Четама. Неактивни или који курац.
    Чини ми се да ММ и даље постоје али да су замрзнути. Шта је рећ?

    Neaktivni, većina tih starijih likova batalilo navijanje, deca, obaveze, šta znam. Mada kad je počelo to oko imena Mašinerija pre 6-7 godina i ja sam klinac bio. Uglavnom na tribini ih je sam vrlo, vrlo malo, uglavnom su deca 7. razred. Ima starijih momaka koji ne idu i koliko toliko vade prosek kad dođe do nekog sukoba, ali slabo veoma je to.

  12. Ајде добро ово за бројност курац-палац.
    За ДТ си дебело погријешио, да знаш какву пасионираност момци имају не би тако говорио. Знам из поузданих извора да ни Гробари ни Делије не могу успијети у Ваљеву због њих. Од недавно ДТ и Лидерси су пријатељске групе... па сам поприлично упознат.
    УС- Ултра Семендрија, није нека група али сигурно је испред Инвалида.
    ПУ- Плава Унија и даље испред Инвалида.
    Ово за Ужас нећу да коментаришем. Чудно је како неко може читав живот навијати за Партизан, па одједном му се појави савјест о локал-патриотизму. Ајде де.
    Ђаволи су све сем смијешна група, ниси објективан.
    изађи из љуштуре цигана и сагледај како стоје ствари.

    Ђаволи су по мени смјешна група, удружили се и са Гробарима и муријом да угасе Ронине, сад се поносе како је Крагујевац једини град који нема Гробарску нит Циганску групу.

    Смијешна ствар, без трунке објективности.

    Можемо до сутра ко је какав али само кажем да Инвалиди не би били у топ 10.

  13. Ултра семендрија је њаааах скупе се само против Радничког и Звезде. Партизан бојкотују често.
    Плава унија је братска са Инвалидима и иду заједно на текме.
    Делије Ваљево су имали прејаку групу која је одрадила сва интернационална гостовања. Распали су се прије 5-6 година, неки клинци су покушали ових година да каче заставу групе на Маракану али им је скинута застава док не поправе "просјек година"
    А за Ђаволе говорим истину :) Прво су цигани коријеном, друго гори су комплексаши од вас и знам доста о њима. Погледај мало о Ронинима шта се писало :)

  14. Свака част момцима за организацију и све

    Јебем ти организацију кад има организован превоз само за дерби и Европу. Људи желе да иду и велика већина и иде, али ишло би много више кад би се ишло организовано на сваку текму.

  15. Zaboravio si Pazarce, jes da nisu nešto ali su sigruno jači od Ultra Semendrije i Plave Unije.

  16. Па Шоми Ултра бојси долазе у Џиповима на гостовања :)
    Нама су рекли да се сналазимо и да ти нико неће сервирати превоз :)
    А кад се изнајмљује бус, поготово навијачима траже се паре унапред, тражи се гаранција, тражи се све :) а то мало ко даје.

  17. Делије Ваљево су угашени управо због Теладије. Много добар став имају према свом граду и према клубу.
    Цигански гени, глупост. Ако су претходне генерације навијале за ЦЗ нова генерација би требала да их слиједи и занемари чињеницу да живи у Крагујевцу који има један лијеп и добар клуб.
    Ови из већих градова не требају да навијају за Партизан или ЦЗ. Ти и ја смо из малих градова па и нисмо имали неки избор. Ја живим у општини која има 50000 људи па ми то опет није сметало да навијам за свој клуб који је играо 3. лигу.

  18. Пазарци су на нивоу градске екипе типа Вишеград. Пјевају циганске и гробарске пјесме, само имају бројност. Руке нула, пјесме нула, креативност нула све нула!

  19. Ма боли мене курац, ја кад оћу да идем на утакмицу ићи ћу и пешака ако треба. Неколико пута сам ишао потпуно сам, са 200 дин у џепу. Али није фора у томе, већ да не мислиш беспотребно да је организација на врхунском нивоу кад није тако.

  20. Ај не причај, за кога навијаш је ствар избора и образовања. Да живим усред стадиона Радничког навија бих за Звезду и крај.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.