Паб једног навијача

  1. Ови из већих градова не требају да навијају за Партизан или ЦЗ

    Делије емоције :) не пије та прича воду. Ако сам ја рођен у Лесковцу, што бих ја навијао за Дубочицу кад не гајим никаква осећања према том клубу ? Не могу да навијам за тим који не волим. Велика већина Мераклија управо има ту извештачену љубав према радничком.

  2. Ne bih se baš složio za Pazarce, dva puta sam bio tamo, oba puta su bili solidni.

  3. Мераклије ? лијепа екипица али су до скора били 3 мјесто у своме граду. Картел био Бог и батина у Нишу док нису дошли ови сукоби алцз-забрањени. Сад су распад и пали на треће мјесто, Мераклије иду на другу док су Нишлије тренутно најјачи. Свака част момцима за организацију и све, да нема Новосађања били би најјача Циганска група са стране. Од '86 су ту. Мераклије би могле у следећем периоду на прво, ипак прва лига и све.

    Човече како ми се кења од оваквих ствари. Ај овако.

    Кад кренем да слушам о тим "Ових има оволико, ових оволико, ових онолико" расправама, баш ми се присере. То су типични цигани-гробари комплекси, једни на друге пишају, свање ко намешта, а кога краду, па рапсрављање ко је коме био оснивач, ко је кога имао у управи и та срања. То је болест сваке навијачке сцене, а поготову наше где су неких 80 навијача у држави за вечите.

    Сваки навијач, и то не само навијач, већ и симпатизер (ко иде на стадион зна шта је навијач, а шта симпатизер) треба да има максималан бол у курцу када је у питању то ко је најјачи у граду, ко носи ножекаље и штангле и сличне ствари. Те приче о томе ко је јачи од кога су болест овог друштва и повлачи све лоше у нашем спорту. Та срања су испразниле наше стадионе.

    Ја, као више симпатизер Радничког него навијач (одем, певам песме и навијам, али се никад не гурам у тим акцијама ван утакмице) могу да кажем да су све те приче го курац. Ја сам тамо због свог клуба. Дакле не због противничког клуба. Шта више, напаљенији сам кад се игра против БСК-а где нам требају бодови, него против близанаца. Боли ме кита и колико "њих" има на стадиону, и какве су им песме. На крају крајева, гледам клипове и слике свих навијачких група јер волим сам појам навијања и бодрења свог клуба.

    Нажалост, али наше дегенерисано друштво где неко ко живи пет минута од Чаира може да оде и пева песме против клуба из свог града, и слави име тима из града који политички уништава Ниш, је већ нормална појава. Зато имам наклон свих који навијају за свој град и свој клуб, а људе који живе 250 км од Београда и никад нису крочили на ЈНА или Маракану нећу ни да коментаришем.

    Ево за крај једног лепог снимка.

    http://www.youtube.com/watch?v=wcBZm7xVgQk

  4. Пазарце презирем из дна душе због њихове идиотске политичке привржености, али су добра навијачка група. Не бих да коментаришем пуштање зурли на почетку утакмице, и певање "Ово је Турска", али су гласни, добри су.

  5. Пеки, ако сам ја из Вишеграда. То значи да морам волити Дрину а мрзити Звезду ?
    Локал патриоте не каките, ако неко коживи у Нишу оће да навија за Звезду и да се декларише ко делија ко му брани ?

  6. Pa to, nisam neki nacionalista, mislim nisam nikakav, ali jebiga nije mi prijatno da vidim preko puta zastavu turske, bosne i albanije cini mi se.

  7. Велика већина Мераклија управо има ту извештачену љубав према радничком.

    А како је то извештачено? Односно, како је твоје навијање за Звезду природно?

    Деветар Цокулић
    Пеки, ако сам ја из Вишеграда. То значи да морам волити Дрину а мрзити Звезду ?
    Локал патриоте не каките, ако неко коживи у Нишу оће да навија за Звезду и да се декларише ко делија ко му брани ?

    Наравно да не мораш. Па Јувентус рецимо најмање навијача има у Торину. Само ми кажи како неко може да се декларише као припадник навијачке групе Делије, а живи у Нишу? На колико ће утакмица у сезони тај да оде? На колико гостовања?

  8. Пеки, донекле си у праву. Осим овог што не подржаваш да се навија против клуба из града у ком си рођен. То је по мени чисто просеравање. Навијам за тим који волим, за који сам учен од малена да навијам. Боли ме курац и да је на 5 минута стадион и да је на 300км.

  9. Pa jebem mu nanicu i čokoladnu bananicu oko čega se vi raspravljate. Navijajte za koga hoćete, koga realno boli kurac, svako bira ono što mu se sviđa ili ka čemu je usmeren.

  10. Doduše nije o tome reč, ali sam sada na gostovanju u Milanu, koje nije bilo loše, ni po brojnosti ni po navijanju, video da reči grobari i huligani više ne idu jedna uz drugu :)

  11. за који сам учен од малена да навијам

    Учен си? Дакле то је природно што си учен од малена да навијаш за њих? Зар није природније да сам одабереш? Ево Пазараца?

    http://www.youtube.com/watch?v=SprhjnAL1YQ

  12. А како је то извештачено?

    Тако брате што знам пун курац ликова који иду на утакмице Радничког, куну се у тај клуб, а кад дође лето иду у БГ да гледају европске утакмице Звезде и партизана. То је чиста, искрена љубав ? Не бих рекао. Свака част појединцима.

  13. Kako su te ucili da navijas za klub?

  14. Реално има људи у Нишу који одраде више гостовања него неки из Београдских екипа. Тако да то ти пада у воду :))
    А распали смо се ми ко хулигани давно. Можда свака група има 2-3 подгрупице које су даље у том фазону и то је то :)

  15. Ја бих за свој град и Пролетер навијао у центру Бограда.
    Али јбг то је мали клуб, мали град па сам ко и свако дијете у раном периоду, учен примјером других, бирао између Вечитих.
    То је све.

  16. Raspali se nego šta, zato mi i nije realno ono da su sada Poljaci pičke :)

  17. Само ми кажи како неко може да се декларише као припадник навијачке групе Делије, а живи у Нишу? На колико ће утакмица у сезони тај да оде? На колико гостовања?

    Прошле сезоне нисам ишао на две утакмице, јер ми се поклапало са испитима. Ове године слабије, због личних проблема.

    Ако нешто волиш, нађе се начин увек. Ја живим 5 минута од Чаира и никад нисам ишао на утакмицу Радничког, осим у купу против Звезде. Јер не волим тај клу, немам апслоутно никакве симпатије према њему, и што бих трошио време да идем на њихове утакмице ?

  18. И овај овде простор ишао је прије рата са Сарајлијама. Нема утакмице коју Сарајлије нису ишле, најјача група са стране су били. И дан данас маса Муслимана се декларише да навија за Звезду, а ови из Источног Сарајева се баш труде. Пили смо са момцима овде у Вишеграду кад смо ишли заједно на гостовање, добри момци :) весељаци

  19. Тако брате што знам пун курац ликова који иду на утакмице Радничког, куну се у тај клуб, а кад дође лето иду у БГ да гледају европске утакмице Звезде и партизана. То је чиста, искрена љубав ? Не бих рекао. Свака част појединцима.

    Па ево ја ћу као неко ко је мало боље упућен да ти кажем да тих "појединаца" има много више, односно да су "појединци" ти које ти знаш. Може тако? :)

  20. Kako su te ucili da navijas za klub?

    Лоше сам се изразио, нисам учен, већ сам од рођења имао симпатије према Звезди, познавајући њену историју, навијаче. Једноставно сам је заволео и то не може нико да ми одузме.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.