Aj pošto ima tema za pravi fudbal , aj organizujemo i ovo ( ako ima zainteresovanih ) . Ja reko aj da vidim jer mi Dzordi predložio u defki . Samo je problem naći pravi sto i zabava može da počne . Aj pišite ako znate za neko mesto gde ima dobar sto i gde nije skupo , pa da probamo .
ako igrate stoni, uđite u grupu federacija stonog fudbala srbije.. ima nas tamo dosta, i svi igramo dobro :) ako vas nešto zanima, slobodno recite.. a btw, sportmove ne radi već neko vreme.. propao im biznis jer me nisu slušali.. znam sve stonofudbalere u beogradu i šire :)
Aj pošto ima tema za pravi fudbal , aj organizujemo i ovo ( ako ima zainteresovanih ) . Ja reko aj da vidim jer mi Dzordi predložio u defki . Samo je problem naći pravi sto i zabava može da počne . Aj pišite ako znate za neko mesto gde ima dobar sto i gde nije skupo , pa da probamo .
Хахахахахахахаха, ја не знам где има искрено, ал подржавам тему! :)
kod mene ima sto...i nije skupo...:))
al je sto krs...ako nabavim profi, koji je uzgred budi receno 750 evra mozete kod mene
е јес да се ломимо до Миљаковца
мада ако икада будем у пролазу... лололо
videću ja da nađem negde pa ću vam rečem
u jebote Dzordi, pa nije bre Meljak ili Stepojevac, nego Miljakovac...
eto ga da pljunes...da prepisas...
inace neki moj ortak u gradu otvario kafic..i obecao da ce da ubaci sto za stoni fudbal..profi...
bice kaze dzabe igranje ali mora da se igra u pivo...ili turu...
al nije jos nabavio...
Au otkad nisam igrao stoni fudbal.. Dobro me podseti da i dalje postoji ta igra :D
pa ako uspemo da nađemo jeftin a dobar sto mogli bi da opikamo 2 na 2 Dzordi i Javio protiv reprezentacije Jamajke
nemate sanse...:)
ajde bre nemamo ni sto , a ti već misliš o pobedi
a sta cu kad sam megaloman...a sto ima kod mene...:)
bole me tuki, ja svako vece igram...imam jednog, redovan je...i uzmem ovu stranu gde su bas izdrndani igraci i pobedim ga...
ma treba nam normalan sto
znam, al eto kenjamo...:)
bilo gore na savi neki splav sa tim stvarima, stoni fudbal, pikado, bilijar...
vodio me Borko prosle godine...
ne znam jel jos zivo...
aj vidi pa javi
evo nađoh nešto ovde pa šta mislite
http://sportmove.rs/novosti.html
kako vam se čini
ako igrate stoni, uđite u grupu federacija stonog fudbala srbije.. ima nas tamo dosta, i svi igramo dobro :) ako vas nešto zanima, slobodno recite.. a btw, sportmove ne radi već neko vreme.. propao im biznis jer me nisu slušali.. znam sve stonofudbalere u beogradu i šire :)
AJTE PIČKE JA SAM PRO!