Kinezi

1. ma sve te Kineze treba vratiti u Japan odakle su i došli

2. Kina i Japan su pase, Juzna Koreja FTW!!!

3. Meni je zanimljiva njihova klopa. Volim da probam nešto novo, i najviše zato bih otišao u Kinu. Da probam skakavce, pse, mačke.. Kontam da znaju da spreme, čim toliko njih jede to.

4. Ово за мала стопала је у Кини, увезивали су им још као деци, одвратно без чарапе. Има на њикипедији чланак о томе.

5. Ljudi bre kakva mala stopala u Kini, to važi za Japan odnosno za gejše.

6. не знам што им је ово било готвивно, као женствено мало ај као, ал брате кацу извалили да у пракси изгледа огавно како нису скапирали да није фора.

7. Чајнези су ми Дејан Цукић али, што се косооких тиче, гнушам се Јапанезера. Не бих волео да ми колега, комшија, штагод буде Јапанац. Страх би ме било да ме не облепи селотејпом, силује пар дана и на крају поједе.

8. A u sportu su niko i nista , samo stoni tenis znaju da igraju

9. МРШТЕ У ЈАПАН!!1

(ја се извињавам ако је било, нисам пратио тему)

10. bilo je al nema veze

11. kakvo bre odsecanje stopala?! svašta.
    uvezivali su im stopala, da ostanu mala, to je bilo kao seksi, i znak aristorkatije, a zapravo namenjeno da žene ne bi izlazile iz kuće. ove mučenice sa sela nisu povezivale, morale su da rade u polju. čini mi se da je pre par godina umrla poslednja kineskinja sa malim stopalima.
    nešto mi se čini da to nisu radili u japanu. i ako jesu - došlo iz kine.

12. meni je bila zanimljiva prica kada im je dosao neki izaslanik iz evrope/sveta,neki fini uglavnom.poceo da im sere kako imaju najvise smrtnih kazni,bla-truc.imate 2500 smrtnih kazni.posle toga kinezi sazvali konferenciju za medije i rekli da to nije istina,da taj neko laze i da oni imaju 4500 smrtnih kazni.kako tek njih boli tuki.ovde u srbiji zive po njih 15 u toliko kvadrata,slabo gotive provetravanje sobe i ponasaju se k'o cigani.pricali mi ljudi koji su im izdavali stanove.

13. ma da im daju samo po viljušku, pokorili bi ceo svet...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.