Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. devetar sanja o posjedovanju west ham-ovog šala

2. I da, sad ne mogu da se setim, al Bačjea ili Ninku su za jedno veče izbacili iz par lokala.

Не знам, ја сам чини ми се причао да су нас у НС избацили из пар локала, тј. нису нам дали ни да уђемо, кажу ви Херцеговци ломите. А што јес', јес'.

3. Манијак
    Brus, vukin Tomi Flanagan:)

A kako je tek dobio ožiljke, strava priča.

Before he got into acting, Flanagan was a young DJ in Scotland. After leaving a pub one night he was mugged. The attackers slashed his face from ear to ear, leaving a wound known as a Glasgow Smile.

4. Ninka kopipejstuje facu na svaku svoju sliku,
    Devetar ne voli komentatore kaže da sedimo u nekoj upravi,
    Pazlfoks loše troluje.

5. Srkletnik

devetar sanja o posjedovanju west ham-ovog šala

Devetar ima west hamov šal :D sad sanja da ode na utakmicu :D

6. Нинка није спавао већ 20 сати и много је луд.

7. Sedplas trenira rukomet, i isprozivao je javija da se nađu na trošarini

8. Ninka jedino na avataru od profila ima drugačiji izraz lica u odnosu na sve slike u fotografijama Vukajlijaša. :)

9. Putinka i Komunjara volU ponije.
    Jebač laže da ne volE mačke.
    Sale ima morsko prase i nevin je, ali je pipao ženske sise. Trenira rukomet ili odbojku, meni to sve isto. Obećao da će da me ženi jednog dana.
    Tračica je bila Obrenovačka snajka.
    Srna radi na recepciji.
    Buri traži ženu koja zna dobro da pravi pitu.
    Marsovka dobro pravi pitu, ali nema vremena da uđe u kuhinju.
    Sed je iz Berana.
    Pezos se uvek hvali time kako mu neki delovi tela smrde.
    Pacov voli punije dame sa sisurinama velikim.
    Belog sve online saleću, a uživo je go Q. (to on kaže)
    Meša vozi taksi po Podgorici.
    Nina je lepa i više puta je bila vegetarijanac u pokušaju.
    Kristina ima patike boje lavande.
    Jezz radi za neku građevinsku firmu i ponekad i svom šefu naređuje, ima mačku.

Ne mogu da pišem dalje

10. Znam kako je Brus dobio ožiljke fakjea.

11. Sed je iz Berana.

Откровење.

12. Petar Pan Pezo$
    Sedplas trenira rukomet, i isprozivao je javija da se nađu na trošarini

hahah votafak?

13. Sedplas se nije kupao 20 dana.
    Sedplas je jedini položio ispid za koji sam mu rekao da će da padne, a onda je sledeći, za koji je rekao da je lakši, pao!

14. trenutno ili mi je rekord?

15. Pa kol'ko si vezao sad? lolo
    I mislim na onaj rekord.

16. trenutno nije ni blizu rekorda, rekord je neke tri nedelje.

17. mojne kenjaš da se nisi tuširo 3 nedelje?
    da nisi možda bio u prizrenu '99?

18. Da objasnim voli čokoladne bananice :-P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.