Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
I da, sad ne mogu da se setim, al Bačjea ili Ninku su za jedno veče izbacili iz par lokala.
Pacov je kuhar u Italiji
Luks je preldžija
Glavni je političar i otkačen skroz na skroz
Vidrin otac ima dvije bombe u kući
Kurd je u Luksemburgu
Nidžo i Ella žive zajedno
Maggot sam sebe banuje više puta i kosijaner je
Remac često izlazi u Modriču
Ciklon je mađija
Elek uvijek ima za mene svinjetine, lolo
Gospod Bog je sa mnom sahranio Bajagu
Agilni je jedini s kojim bih mogao igrati fuce na Adi, ostali su letvičari, lololo
Faca je pop
Smarko je kolega iz CG
Billy je radio u kockarnici
Srkletnik je onaj pravi Sarajlija
Sunshine je išao u srednju sa mojim jaranom
Bruce pravi čarolije na ul'ci
Biće još valjda.
Čampi ne jede slaninu ako nije prošarana.
Е скидам капу за ово. Одушевило ме је, ако је истина.
Одушевило ме је, ако је истина.
Istina je. Za 13 godina rada tih 4000 dinara su mu jedini cist honorar. I otisle su na cipelice. :')
Če Vu ima televizor.
Рале, остави пертле. лоло
хехе чампи, јел јој тата терориста а :)
Istina je, potvrđujem. Lovu sam dobio za performans na INFANT festivalu u NS i toliko se šokirao što sam plaćen za umetnost da nisam znap šta da uradim s lovom pa sam otišao u prvu prodavnicu i kupio joj cipele :)
Koja dusica od coveka. A za ovo da ti je faca kao Deniju Treju nisam znao. olololo
Прави отац! Требаш да служиш као неки пример како треба :)
Nije kao Deniju Treju, više kao Serpiko :)
Џони кастл (лололо један из мог града) висок је два метра а не зна да потрефи сервис, мала беба би му вратила сервис :) и умало ме убио :)
Pa sta si radio?
Brus, vukin Tomi Flanagan:)
morao sam da oguglam da vidim kako si me počastio :)
nisi čuo za njega? carska lobanja.
Srkle je iz Goražda, a studira u Sarajevu
А добро, није занимљиво да кажем одакле је, број година, име и презиме, висину и тежину јбт. Дајте нешто сочно да трачамо дуго :Д
AvvI oće da je trajno banuju, ali da joj prvo obrišu sve defke.