Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. I da, sad ne mogu da se setim, al Bačjea ili Ninku su za jedno veče izbacili iz par lokala.

2. Pacov je kuhar u Italiji
    Luks je preldžija
    Glavni je političar i otkačen skroz na skroz
    Vidrin otac ima dvije bombe u kući
    Kurd je u Luksemburgu
    Nidžo i Ella žive zajedno
    Maggot sam sebe banuje više puta i kosijaner je
    Remac često izlazi u Modriču
    Ciklon je mađija
    Elek uvijek ima za mene svinjetine, lolo
    Gospod Bog je sa mnom sahranio Bajagu
    Agilni je jedini s kojim bih mogao igrati fuce na Adi, ostali su letvičari, lololo
    Faca je pop
    Smarko je kolega iz CG
    Billy je radio u kockarnici
    Srkletnik je onaj pravi Sarajlija
    Sunshine je išao u srednju sa mojim jaranom
    Bruce pravi čarolije na ul'ci

Biće još valjda.

3. Čampi ne jede slaninu ako nije prošarana.

4. Bruce je umetnik. Jedine pare koje je od toga zaradio potrosio je na cipele za cerku.

Е скидам капу за ово. Одушевило ме је, ако је истина.

5. Е скидам капу за ово.
    Одушевило ме је, ако је истина.

Istina je. Za 13 godina rada tih 4000 dinara su mu jedini cist honorar. I otisle su na cipelice. :')

6. Če Vu ima televizor.

7. Рале, остави пертле. лоло

8. Vidrin otac ima dvije bombe u kući

хехе чампи, јел јој тата терориста а :)

9. Одушевило ме је, ако је истина.

Istina je, potvrđujem. Lovu sam dobio za performans na INFANT festivalu u NS i toliko se šokirao što sam plaćen za umetnost da nisam znap šta da uradim s lovom pa sam otišao u prvu prodavnicu i kupio joj cipele :)

10. Koja dusica od coveka. A za ovo da ti je faca kao Deniju Treju nisam znao. olololo

11. Прави отац! Требаш да служиш као неки пример како треба :)

12. Nije kao Deniju Treju, više kao Serpiko :)

13. Џони кастл (лололо један из мог града) висок је два метра а не зна да потрефи сервис, мала беба би му вратила сервис :) и умало ме убио :)

14. Nije kao Deniju Treju, više kao Serpiko :)

Pa sta si radio?

15. Brus, vukin Tomi Flanagan:)

16. morao sam da oguglam da vidim kako si me počastio :)

17. nisi čuo za njega? carska lobanja.

18. Srkletnik je onaj pravi Sarajlija

Srkle je iz Goražda, a studira u Sarajevu

19. А добро, није занимљиво да кажем одакле је, број година, име и презиме, висину и тежину јбт. Дајте нешто сочно да трачамо дуго :Д

20. AvvI oće da je trajno banuju, ali da joj prvo obrišu sve defke.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.