Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. Несс се шлихта свима, Вејв шерује кеву и податке са википедије, Цоа продао налог, Радмило Топола комплексиран што је Цоа продао налог, Јебач се ложи на Видру, Видра морам некоме да се изјадам, Смарко @теретана, Боксер- Boza Nikolic (Audio 2004).

2. Thilmo voli šefovu kobaju u svojim ustima i anusu...

3. TheWaveRider
    Thilmo voli šefovu kobaju u svojim ustima i anusu...

reflektuješ svoj odnos prema modovima na tilma.

4. Дечко има психичке проблеме, треба га прихватити као таквог. Ево ПВТ-а који је мени послао, па то вилин коњиц осмог дана без женке не би написао јбт.

TheWaveRider

Definitivno se neću kajati da ti napravim ogroman problem na poslu, nemoj da imaš dilemu...
    Samo zato što si govno od čoveka!

5. i dalje to važi... samo nastavi da se igraš!
    s govnima samo govnasto!

S M R A D I N O

6. Rajder radi kao diler i kako mi rekoše neki ljudi ima dobar HEROIN.

7. Eleku su strica ustaše zaklale zarđalom kašikom :(
    Omiljena pjesma ''Ubiće nas promaja''

8. awww, moja najbolja mušterija...
    sledeći put uzmi 10x veću dozu i pomozi sebi...

9. ne uzimam od tebe više , mnogo ga mješaš sa sranjima

10. Rajder je kolko sam čuo bio admin nekog sajta za dilovanje droge i on je uveo Edija pod prisilom u čitavu priču. Molim nadležne organe da reaguju i ispitaju slučaj!

11. Rajder svaki dan prolazi mojom ulicom. Jednom ću pustiti staforda na njega.

12. I ne zoveš na piće?! C, c, c !

13. Bolje da pustiš kera nego klip od 16 minuta.

14. Несс се шлихта свима

Thilmo je pičketina hejterska koja je sa 11 ili 12 (za sad poznatih) naloga, lupala minuse autorima u toj meri, da mu je blokirano ocenjivanje većine autora. Ako izostavimo činjenicu da je gazdin dupelizac, cinkaroš, hejter, autolajker i da priča sam sa sobom na forumu jer mu na postove niko ne odgovara (posle ih mukica obriše) sasvim je ok lik.

15. to Nese, trpaj ko u nerotkinju!! :)
    mislim da ni sam ne bih umeo ovako dobro da ga opišem...

16. Rekoše mi neko veče da Paninaro jako liči na Vuka Drašković. Mit ili istina ko će ga znati.

17. TheWaveRider

to Nese, trpaj ko u moju kevu!! :)

18. Rixa zapravo nije musliman, valjda.

19. Ђенка јебе.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.