Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
koje su tacne sekunde :D
Eklips pojma nemaš, ne vidi se braddaja na tom videu, eo ga đe se vidi od 2:30
http://www.youtube.com/watch?v=PcFJV0wDiso
E tako je. Sad sam i ja nasao . Eclipse nisi ni video, sramoto . :D
Kako su se uozbiljili kad su videli bradaju :) A ja se bas obradovao :D
jebeš ga, nisam vidjela da je obrisana bradaja sa onog snimka
al najjači je Vlado koji je divljo i onda kad je skonto bradaju umirio se zino i gledo u čudu
ne da je dooobra ta crnka što peva. UFFF!
Meni je gotivan prvi glas, redovno pratim, a ovu bradaju nisam spazio, fino.
Pravo seksi veče, nema šta :))
Ispade Saska :(
I kako je moguce da su Mirna i Saska u duelu bile... kakva glupost, a ona Sanja ostala... i Nevena koja nema trunke zivota u sebi.
ЈА ОМАН, ЈЕМЕН!
Vise nego ocigledno da SMS uopste ne ucestvuje u izboru, to mu dodje samo neki ekstra profit. Gde god opljunete po Sanji, niko nece minus dati, dakle niko ne glasa za nju. Jasno kao dan, a debil nijednom nije ni u duel isao, na stranu to sto je ziri uvek hvali iako veze s pevanjem nema, o mozgu da ne govorim.
ако икад сретнем ону невену, исциједићу је, свега ми
Zasto ste ljubomorni na Nevenu? Ona bas supew peva, a jos je sa Kosova. <333333
Pewa ona supew, al ne pokazuje se na sceni kao ostawi takmičawi
Sara ima iritantnu boju glasa.
има тамо једна коју бих јебо
Saška je odlično otpevala pesmu u duelu, mnogo mi je krivo što je ispala, krivo mi je što su se uopšte ona i Mirna našle u duelu...
Totalno je nepravedno, trebao je Boris, iako je moj favorit... bio je mnogo lošiji u odnosu na ostale takmičare.
gde zavrse ti ljudi kada se zavrsi to cudo?ja tek pre mesec dana saznao da je onaj ruzni skot pobednik proslog.retko antipatican lik.slabo ja i pratim ta sranja,al ove ostale cobane hteo ne hteo,navatam u novinama.te iz tog glasa nigde ne vidjam,pa se zato i pitam koja je svrha toga?pojave se te novopecene zvezde,naprave kao neki satro hit,pa se masa jedno vreme lozi i onda dodje neki novi.te iz glasa ko da je kuga potamanila.niko se i ne seca ko je bio drugi prosle godine.eventualno,oni koji su vlazili na to,pa znaju sve detalje.ko veliki brat.budu popularni mesec dana i onda ih majka rodjena zaboravi.
Ja jedino što znam iz prošlog serijala je to da je ona novosađanka ana izbačila neku pesmu... i to je to... onog davora (ako se tako zove) niđe!